A Fall from Grace 2019 tr-TR

A Fall from Grace (2019)

(Suç - Gizem)
2019
IMDB
6.2
(25) 4 89 0 5
83
6
İZLEDİM
SONRA İZLE
25 Yorum
2s
IMDB
6.2
BU FİLM
24b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
BU FİLM, EN ÇOK BEĞENİLENLER ARASINDA!
19 Ocak 2020

Aranızdan "Filiz Yüksel" izlemem için tavsiye etmiş bu Netflix filmini. Kendisine teşekkürler ediyor ve konumuza geçiyorum. Filmimiz, cinayet ile suçlanan bir kadını ve o davaya atanan bir avukatı konu alıyor. Şüphelimiz "Evet ben yaptım, öldürdüm, kabul ediyorum!" deyince bu durum avukatımıza biraz tuhaf geliyor ve konuyu daha derinlemesine araştırmaya başlayınca kazıdıkça olay daha da ilginç bir hal almaya başlıyor. İşte filmimiz de tüm bu süreci bize aktarıyor... Öncelikle içinde bolca SPOİLER olduğunu düşündüğüm için bu tavsiyemin fragmanını izlemenizi istemedim ve onun yerine YouTube kanalımızdan bir video koydum. Size tavsiyem, bu filmi fragmanına göz atmadan izlemeniz. Film biraz çerezlik kıvamda başlıyor fakat bu sizi soğutmasın çünkü gerçekten başarılı bir şekilde ilerliyor ve tatmin etmeyi başarıyor. Yani şöyle "Katil kim?" konulu güncel bir gizem - suç filmi arıyorsanız bu tavsiyem tam sizlik olabilir. Yorumunuzu mutlaka aşağıya bırakın, hadi tadını çıkarın!

A Fall from Grace - A Fall from Grace

filmine yorum yap!
Ebrar C.
26 Eylül 2023
Sonu çok aceleye gelmiş bence bir anda oldu bitti her şey, mahkeme sahnelerini daha kısa tutup sondaki çözülmeleri ağırdan alabilirlerdi. Anne oğul olmaları dışında ve amaçları dışında diğer şeyler tahmin edilebilirdi bu yüzden wow! dediğim filmlerden değildi ama yine de kötü bir film değil tabii boş vakitte izlenebilir.
SPOILER [GÖSTER]
Recep Ç.
05 Eylül 2023
Sıkı Üye
Vay be diyebileceğimiz bir filmdi. Filmin yarısında bir tahmin yürüttüm ve haklı çıktım. Bence mutlaka izlenmesi gerek.
Alperen
31 Mayıs 2023
Usta Yorumcu
Başlarda biraz sabırlı olursanız ileride meyvesini alacağınız türde filmlerden. Oyunculuklar biraz ham geliyor ama fazla rahatsız edici de değil. Aşırı beklenmedik, ters köşe bir senaryosu olduğuna katılmıyorum ama yine de tatmin ediciydi diyebilirim. 6/10'lık bir film.
Hacer Ö.
12 Ocak 2023
Sıkı Üye
Ohaa çok iyi filmdi! Başta dedim ki tamam suçlu ve onu savunan bir avukat, muhtemelen de kazanacak... Bu kadar basit olamaz dedim ki hooop tamamen ters köşeyle bambaşka bir yere gitti senaryo.. Bu film imdb 7 ve yukarısını kesinlikle hak ediyor. Şiddetle tavsiye ediyorum, iyi seyirler.
SPOILER [GÖSTER]
Helinn
21 Temmuz 2022
Sıkı Üye
Defalarca izlemeyi ertelediğim muhteşem bir yapım daha... Başarılı bir senaryo, ertelemeyin, kessinlikle izleyinnnn!
Mustafa
29 Mayıs 2022
Usta Yorumcu
Film, 2 saat süresi ve durağanlığına rağmen kendini izletiyor. İzlerken hiç sıkılmadım. Sürekli tahmin yürüttüm kısmen doğru çıktı tamamiyle tahmin etmek çok da kolay değil. Film kesinlikle en sevdiğim gizem filmleri arasına girdi.
Canan S.
29 Kasım 2021
Çaylak
Ortalama bir film, Grace’i oynayan Crystal R. Fox dışında oyunculuklar vasat. Suç, mahkeme tarzı filmleri seviyor ve çok izliyorsanız tahmin edilebilir bir olay örgüsüne sahip ama olayın nasıl sonuçlanacağını merak ederek heyecanla izliyorsunuz o yönden sürükleyici bir film. Bunlar dışında filmde bazı mantık hataları da var. Kısacası çerezlik bir film, boş vaktiniz varsa ve sıkılmadan izlenebilecek bir suç filmi arıyorsanız izlenilebilir bir film.
Zeynep
30 Eylül 2021
Sıkı Üye
Konusu oldukça ilgi çekici. Filmi de beğendim, güzeldi fakat filmin daha iyi kurgulanmış ve ipuçları ile dolu olmasını isterdim. Acaba kim diye kişiler üzerinden tahmin edilerek ilerleyen katil kim filmlerinden değil ama hızlı ilerliyor.

Yağız Şimşek
05 Eylül 2021
Sıkı Üye
Çok güzel bir filmdi. Şu ana kadar izlediğim filmler arasında ilk 20'ye girer ki; şu ana kadar da 350'ye yakın filmi izlemişliğim var.
Ayşe E.
21 Ağustos 2021
Sıkı Üye
Çok sevdiğim filmlerden. Sonunu tahmin ettiğinizi sanabilirsiniz ama daha farklı şeyler olacak emin olun.
Daha fazla yorum15
a fall from grace konusua fall from grace izlea fall from grace yoruma fall from grace oyuncularnetflix filmlerinetflix film önerileri2020 filmleri2020 filmlerien güncel filmlercinayet filmlerikatil kim filmlerigizem filmi önerileri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.