Acı Reçete 2023 tr-TR

Acı Reçete (2023)

(Dram - Komedi)
2023
IMDB
6.5
(5) 4 20 0 5
19
1
İZLEDİM
SONRA İZLE
5 Yorum
2s 2dk
IMDB
6.5
BU FİLM
7.3b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
01 Kasım 2023

Her ne kadar resmi olarak türü "Dram" olarak geçse ve 'gerçek' kişi ve olayları konu alıyor olsa da ben bu Netflix filmini size "Hafta Sonu Tadında" kategorimde tavsiye etmek istedim... Filmimiz, hayatta kalma ve bir yandan da hasta kızını büyütme mücadelesi veren, eğlence sektöründe çalışan bir kadının hayat hikayesini konu alıyor. Bir gün tanıştığı bir adam, 'iş' konusunda ona çok farklı ufuklar gösteriyor ve zeki, mücadeleci annemiz de bu yoldan adım adım ilerlemeye başlıyor... Film, benim de size burada tavsiye ettiğim Dopesick dizisindeki gibi Amerika'daki ilaç sektöründe yaşananlara odaklanıyor. Aslında konu çok ciddi ve gerçek, fakat film bu konuya biraz daha 'girişimcilik' üzerinden yaklaşıyor ve yer yer gülümseten sahnelerle bile karşılaşıyoruz... Film bana kendini izlettirmeyi başardı. Süresi biraz daha kısa olabilirdi fakat tüm süreci sıkılmadan izledim diyebilirim. Belki bunda çok beğendiğim Emily Blunt etkisi de vardır, kim bilir... Bu filme bir şans verin derim, hadi tadını çıkarın!

Acı Reçete - Pain Hustlers

filmine yorum yap!
Kaan A.
14 Aralık 2023
Sıkı Üye
Film her ne kadar "True Story" konseptinde olsa da Liza Drake karakteri kurmaca bir karakter. Kendisi ilaç şirketlerine yakalanmış bir dizi insanı temsil eden bir bileşik bir karakter olarak kurgulanmış. Gerçek hayatta İnsys Şirketi başkanı John Kapoor ve 6 üst düzey yönetici cezaya çarptırılır.
Müberra T.
09 Aralık 2023
Sıkı Üye
Emily Blunt'ın oyunculuğunu çok başarılı buluyorum. Bu filmde de hem güzel hem de iyi oyunculuk sergilemiş. Bence izlenebilir.
Albert K.
13 Kasım 2023
Sıkı Üye
Filmde benzeri gerçek hayatta birçok kez yaşanmış bir konuyu ele almışlar. Filmi izledikten sonra kullandığınız, güvendiğiniz ürünleri bile sorgulayabilirsiniz. Güzel bir film.
Cem G.
05 Kasım 2023
Çaylak
Filmin yarısındayım, Leonardo'nun The Wolf of Wall Street'ine çok benziyor. Ama sürükleyici.
Yasemin B.
01 Kasım 2023
Çaylak
Kaan'ın tavsiyesiyle az önce izleyip bitirdim. Gerçekten çok keyifli bri filmdi. İyi anlatılan bir 'gerçek hikayeden uyarlama'ydı. Tavsiye için teşekkürlerr.
pain hustlers filmipain hustlers film konusupain hustlers yorumacı reçete filmi konusuacı reçete film yorumnetflix filmlerinetflix film önerilerien yeni netflix filmlerigerçek filmler

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.