Adalet 2 2018 tr-TR

Adalet 2 (2018)

(Aksiyon - Gerilim)
2018
IMDB
6.7
(13) 4 70 0 5
27 Ağustos 2020

Bu film tavsiyesini aranızdan "Mehmet Şekeroğlu" göndermiş, kendisine teşekkürler edip konumuza geçiyorum... Yıllardır burada olanlar bilir, bu platformda 1.'sini tavsiye ettiğim bir filmin 2. yani devam filmini tavsiye ettiğim çok görülmüş şey değildir. Çünkü çoğu yapımın devam filmi maalesef ilki kadar başarılı olmuyor ve ben de burada yer vermiyorum. Tabi "İlkini izleyen 2. filmden de haberdardır" deyip tavsiye etmediklerim de olmuştur... Açıkça ifade edebilirim ki çok uzun zamandır ilk kez ilki kadar başarılı olan bir devam filmiyle karşılaşıyorum. Filmimiz, adaletini kendince sağlayan bir profesyonelin, arkadaşından aldığı kötü bir haberle içine düştüğü hayatta kalma savaşını konu alıyor... Tom Hanks nasıl "Kaptan", DiCaprio nasıl akıllı zengin rollerine cuk oturuyorsa, Oscar'lı Denzel abimiz de soğuk kanlı bir adalet savaşçısı rolüne o kadar çok yakışıyor. Film 2 saat boyunca sizi peşinden sürüklüyor ve gerçekten tadı damağınızda kalıyor. Şahsen ben bu atmosfer ve bu başrol oyuncusuyla 3. filmi çıksa yine izlerim... Şuradan ilk filme, şuradan da sizin için seçtiğim farklı bir vurdulu kırdılı film tavsiyeme göz atabilirsiniz. Yorumunuzu aşağıya mutlaka bırakın, hadi tadını çıkarın! 

Adalet 2 - The Equalizer 2

filmine yorum yap!
Ayhan B.
20 Haziran 2022
Usta Yorumcu
İlki kadar olmasa da iyi filmdi, izlenir, ama dediğim gibi nedense ilk filmin tadı yok.
Mustafa
31 Mayıs 2022
Usta Yorumcu
İlk filme göre bir tık daha az aksiyonlu olsa da sürükleyiciliği gayet iyiydi. Aksiyon sevenler kaçırmasın.
Said F.
21 Eylül 2021
Sıkı Üye
İzlenebilecek aksiyon bombası desek gayet yerinde olur, inanılmaz bir yapım değil lakin ilk filmine göre daha iyi, Denzel abinin kim olduğunu daha net görüyoruz ve en iyi yanı ise Denzel abinin birkaç kıymetli repliği.. İlk filmde de var bunlardan.
Serkan B.
22 Ağustos 2021
Usta Yorumcu
2. filmi ilk filmle rekabet eder derecede.. İkisi de aksiyon filmleri arasında muhakkak çok iyi bir yer tutar. Özellikle Denzel Washington zaten filmi değerli kılan oyunculuğu ile işinin hakkını veriyor.
Ahmet Y.
09 Şubat 2021
Sıkı Üye
İzlediğim en güzel aksiyon filmi olabilir. Denzel Washington bu işi biliyor.
UğurKibrit
02 Aralık 2020
Sıkı Üye
Harika bir devam filmi. Arkanıza yaslanın ve filmin tadını çıkarın.
Jennifer F.
15 Ekim 2020
Usta Yorumcu
Bilerek mi seçilir bilemem, bilerek mi bu adama denk gelir bilemem fakat hep anlamlı gizli mesajlar içeriyor bu adamın filmleri. İşte bu yüzdendir ki gerçekten hayranlıkla izlerim filmlerini.
Miraç I.
25 Eylül 2020
Usta Yorumcu
İlk filmi izleyip ikinci filmi izleyince biraz daha durgun kalıyor ama direkt ikinci filmi izleseydim bayılarak izlerdim. Devam serisi geldikçe izlenecek bir film 5 6 7 fark etmez yani Washington her şekilde izlettiriyor...
Yigittheripper
14 Eylül 2020
Usta Yorumcu
Denzel Washington'ın o kendine has tarzını her filminde koruması ve filmlerinin asla kötü olmaması... Equalizer serisinin ilk filmi kadar olmasa da yine de izlenmelik film.
Ferhat A.
05 Eylül 2020
Çaylak
Giriş: İlk filmi izlemeden bu filme bakılması uygun olmaz.
Gelişme: İlk filmi izleyince de bunu izlerken sıkılabilirsiniz. Oyunculuklar şahane. Aksiyon ve sonu tahmin edilebilecek bir hikaye...
Sonuç: Sadece Denzel Washington için bile izlenir!
Daha fazla yorum3
the equalizer 2 konusuthe equalizer 2 yorumadalet 2 filmi konusuaksiyon filmleriaksiyon filmi önerileriintikam filmleridenzel filmleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.