Aklı Havada 2009 tr-TR

Aklı Havada (2009)

(Dram - Komedi)
2009
IMDB
7.4
(3) 4 22 0 5
20
2
İZLEDİM
SONRA İZLE
3 Yorum
IMDB
7.4
BU FİLM
10b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
22 Nisan 2019
Aranızdan "Aynur Demirci" izlemem için bu filmi bana göndermiş. Teşekkürler edip konumuza dönmek istiyorum... Filmimiz, çalıştığı farklı işi dolayısıyla sürekli uçak yolculukları yapıp, kiralık otel odalarında kalan adamımızın yaşadıklarını konu alıyor. Adamımız, işten kovulan insanlara bu durumun çok büyük bir olay olmadığını, aslında bunun yeni bir sayfa açmak olduğunu anlatmaya çalışıyor. Yani adamımızın işi tam olarak bu. Mesleği gereği sürekli yollarda olan adamımız bir gün bir kadınla tanışıyor ve işte olaylar da böyle gelişip gidiyor... Uçuş ve iş dünyası hakkında gayet yerinde tüyolar verip, "Hayallerinden vazgeçmen için aldığın ilk maaşın ne kadardı?" gibi sağlam replikleri olduğu için bu filmi "Etkilesin" kategorimde size tavsiye etmek istedim. Aslında film sizi hem gülümsetiyor, hem de yer yer hüzünlendiriyor. Kısacası, şöyle bir akşamınızı ayırdığınızda iyi bir haz alacağınız filmlerden. E hadi tadını çıkarın!

Aklı Havada - Up In the Air

filmine yorum yap!
E.N.A.
09 Ocak 2022
Usta Yorumcu
Bana göre çerezlik bir filmdi. Anlatılmak istenilen fikir seyirciye tam geçmedi. Kurgu güzel ama diyaloglar yetersiz.
Aytek S.
23 Nisan 2019
Usta Yorumcu
Clooney'in Abdullah Gül'e benzetildiği, yaa aslında benzerlik var dediğim film... dünya değişiyor hayatlar değişiyor ne kadar varlığına inanmak güçleşse de sevme sevilme ve bulma isteği aynı kalıyor sanki..
Selim A.
23 Nisan 2019
Çaylak
Kesinlikle bir komedi değil öncelikle buna değinmek isterim kendi başınalığın ve george clooney'in oyunculuğuyla yüzünüze tokat gibi carpacak izleyin.
aklı havada filmi konusuaklı havada filmi oyuncularıaklı havada filmi yorumlarıanna kendrick filmlerigeorge clooney filmleriup in the air filmi konusuup in the air filmi yorumlarıuçuş filmlerifilm tavsiyeleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.