Ambulans 2022 tr-TR

Ambulans (2022)

(Aksiyon - Suç)
2022
IMDB
6.2
(9) 4 27 0 5
25
2
İZLEDİM
SONRA İZLE
9 Yorum
2s 16dk
IMDB
6.2
BU FİLM
6.6b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
28 Ocak 2023

Bu filmi aranızdan Tuana ve Mustafa Kocael izlemem için göndermiş... Öncelikle Transformers serisinin de yönetmeni olan bir Michael Bay filmi izleyeceksiniz. Yani temelinde sağlam bir hikaye, iyi bir senaryo ve taş gibi oyunculuklar beklentiniz varsa hemen diğer tavsiyelere geçin derim çünkü patlaması, koşturmacası, kısacası prodüksiyonu bol bir film izleyeceksiniz. Filmimiz, 'suç' konusunda master yapmış üvey kardeşinden borç para isterken kendini birden büyük bir soygunun içinde bulan eski bir askerin yaşadıklarını konu alıyor. 2 saatlik film, baştan sona bu koşturmacayı işliyor... Başta da söylediğim gibi bu filmde mantığınızı bir kenara koymanız gerekiyor. 'Salt' bir şekilde nefis bir koşturmaca izleyeceksiniz. Fakat "E şurada neden şu olmadı?" gibi sorgulamalara girerseniz bu filmin sonunu getiremeyebilirsiniz... Söylediklerimi de dikkate alarak tamamıyla seyir keyfi yüksek bir koşturmaca izlemek isterseniz bu filme bir şans verin derim... Hadi tadını çıkarın!

Ambulans - Ambulance

filmine yorum yap!
Kaan A.
10 Ocak 2024
Sıkı Üye
Vurdulu kırdili bir şeyler izleyeyip adrenalin salgılayayım diyenler için ideal bir film. Rahat bir kafadayken izlenmezse bazı sahneleri izlerken mantık krizine girebilirsiniz.
Recep Ç.
11 Eylül 2023
Sıkı Üye
Soluksuz izletti kendini. Mükemmeldi. Tereddüt ederek başladım ama iyi ki başlamışım. İki saati geçik ama hiç fark etmedim zamanı. Hemen izleyin.
GÜVENÇ S.
28 Mayıs 2023
Çaylak
Uzun süredir izlediğim en güzel aksiyon filmiydi. Klasik bir kovalama, yakalama filmi nasıl insan hikayesine dönüşür? Merak edenler izlesin. En kötü Jake Gyllenhaal için izlenir.
Bedia
10 Nisan 2023
Sıkı Üye
Muhteşemdi. Aksiyon ve gerilim bir arada... Bence izlemelisiniz. Özellikle gerilim sevenlere tavsiye ediyorum.
Gökmen D.
09 Mart 2023
Sıkı Üye
Aksiyonu tavanda, gerilimi de iyi bir yapım, izlemenizi tavsiye derim.
dwaekki W.
04 Şubat 2023
Usta Yorumcu
Aksiyonu, gerilimi bol bir filmdi, bir şey demeye gerek yok. E boşuna önermedik hemen izleyin..
Özkan A.
01 Şubat 2023
Film bana saçma geldi. Amerikan polisi bu kadar ileri gitmelerine izin vermez...
Nihat Ü.
01 Şubat 2023
Sıkı Üye
Dünyanın en aksiyonlu filmi bu bence :) Aksiyon sevmeyenlere yorucu gelecektir, ben keyifli buldum.
Mustafa
28 Ocak 2023
Usta Yorumcu
Film konu olarak çok farklı bir şeyler sunmasa da baştan sona aksiyonuyla kendini izletiyor. Akiyoson seven biriyseniz kafanızı yormadan, çerezinizi, mısırınızı alarak izleyebileceğiniz bir film :)
ambulance filmiambulance film konusuambulance filmi yorumambulance yorumlarıaksiyon filmi önerilerien yeni aksiyon filmleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.