Elysium: Yeni Cennet 2013 tr-TR

Elysium: Yeni Cennet (2013)

(Aksiyon - Bilim Kurgu)
2013
IMDB
6.6
(13) 4 142 0 5
133
9
İZLEDİM
SONRA İZLE
13 Yorum
1s 49dk
IMDB
6.6
BU FİLM
9.1b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
BU FİLM, EN ÇOK BEĞENİLENLER ARASINDA!
15 Ocak 2018

Filmimiz, dünyanın çölleştiği, hayatın vasat bir hale geldiği 2154 yılında geçiyor. Toplumun zengin kısmı, kendileri için inşa ettikleri dünya dışındaki bir yerde lüks içinde yaşarken, yoksul olanlar da dünyada zor şartlar altında çalışmaya zorlanıyor. Bu iki sınıfın asla birbiri ile temas kurmadığı filmimizde, 1 kişi tabuları yıkmak için kolları sıvıyor. İşte işin vurdulu kırdılı kısmı da tam olarak bu andan sonra başlıyor. Uzay araçları, ilginç silahlar, robotlar ve daha birçok şey. Nefis bir bilim kurgu izleyeceksiniz. Imdb puanına hiç takılmadan izleyin. Hadi tadını çıkarın!

Elysium: Yeni Cennet - Elysium

filmine yorum yap!
Zeynep
07 Eylül 2023
Sıkı Üye
Filmi hiç beğenmedim tam bir vakit kaybı oldu benim için. Bilim kurgu filmlerini çok severim, oyuncular arasında da Matt Damon'ı görünce izleyeyim dedim ama iyi değildi. Konu güzel ama işleyiş olarak yeterli gelmedi
Cihat K.
20 Şubat 2023
Bilim kurgu severler için izlenilebilir bir film. O yıllarda iyi çekilmiş, 9 yıl olmuş neredeyse. Bir noktadan sonra saçmalamalar başlıyor ama takılmadan izlenilebilir.
Ayhan B.
05 Nisan 2022
Usta Yorumcu
Sabun köpüğü gibi film. Aksiyonlu bi şeyler anlatıyor ama sonunda akılda hiçbir şey kalmıyor.
E.N.A.
06 Ocak 2022
Usta Yorumcu
Diyaloglar filmin konusu kadar yaratıcı olmasa da bilim-kurgu severlerin keyif ile izleyeceği bir yapım. Rita Skeeter'ın da söylediği gibi; "Aşıları herkes sever"...
Genel İzleyici
17 Ekim 2021
Çaylak
İlk dakikalar biraz yavaş başlasa da sonuna kadar soluksuz izledim.
Mel
29 Ağustos 2021
Usta Yorumcu
Bilim kurgu severlerin izlemesi gereken bir film. Yıllar önce izlemiştim hala birçok sahnesini hatırlıyorum. Grafikler, kostümler gayet iyi.
uykusarhosu
10 Mart 2021
Sıkı Üye
Ne çok kötü, ne de bir kez daha izlenir cinsinden. Ortalama bir bilim kurgu-aksiyon filmi. "Filmdi işte, izledik bitti"...
Ownercan
09 Ağustos 2020
Sıkı Üye
İleride gerçekleşebilecek bir gelecek. Bazı ülkeler aşırı fakirleşirken bazı ülkeler vatandaşlarını uzaya çıkarabilir. Tavsiyemdir.
Shak
13 Temmuz 2020
Sıkı Üye
Klişe ana fikir, klişe senaryo, klişe "tiplemeler", klişe... şeklinde devam eden, hatta üstüne üstlük "Hadi bir de star oynatalım da izlensin." denilmiş ve tarif gereği bolca Hollywood sosu boca edilmiş bir film iyi olabilir mi sizce? Üzgünüm Damon -neden buradasın onu da bilmiyorum tabii ama- olmamış be, sen bile kurtaramamışsın. Filmin tek artısı ise CGI.
Melike d.
14 Mayıs 2020
Çaylak
Benzerlerine kıyasla sıradan geldi. Vakit geçirmek için izlenebilecek bir film.
Daha fazla yorum3

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.