Arctic 2018 tr-TR

Arctic (2018)

(Macera)
2018
IMDB
7.2
(14) 4 46 0 5
41
5
İZLEDİM
SONRA İZLE
14 Yorum
1s 37dk
IMDB
7.2
BU FİLM
28b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
20 Nisan 2019

Uzun zamandır izlemek için can attığım bu film, kutup bölgesinde uçağı düşen bir adamın yaşadıklarını konu alıyor. Adamımız, birilerinin kendisini aramaya geleceği düşüncesi ile günler geçiriyor ve bulunduğu ortama uyum sağlamaya çalışıyor. İşte film de kutuplarda bir başına kalan bu adamın verdiği hayatta kalma mücadelesini işliyor... Öncelikle bu filmde pek diyalog bulamayacaksınız. Eğer sessiz, sakin, ağır işleyen filmler sizlik değil ise hemen başka tavsiyelere bakın derim. Çünkü bu film, ağır ağır işliyor ve izleyicisini tamamen "Kış" atmosferine sokuyor. Yani izlerken üşüyebilirsiniz, uyarayım. "Mads Mikkelsen" oyunculuğuna ise şapka çıkartıyorum. Kendisi bu film için "Hayatımda oynadığım en zorlu filmdi" demiş. Film boyunca sürekli kendimi onun yerine koyup "Ne yapardım?" diye düşündüm. Dingin, sessiz fakat etkileyici bir hayatta kalma filmi izleyeceksiniz. Yorumunuzu aşağıya muhakkak yazın. Hadi tadını çıkarın!

Arctic - Arctic

filmine yorum yap!
nihatmanaf
20 Mart 2024
Çaylak
Kaan demişti... Sakin, tadında bir film. Acaba adam yalnız mı deyip de, film başında görünen bir sahnenin sonuna kadar gerilimle izlettirmesi da ayrı zevk oldu.
Elis
19 Ocak 2024
Çaylak
Diyalog yok, tek mekan sayılır ama akıp gidiyor. E bir de Mads Mikkelsen oyunculuğuyla ben beğendim. Sakin ve akıcı bir film istiyorsanız tavsiye ederim :)
Ertuğrul U.
28 Ağustos 2023
Sıkı Üye
Film yavaş ama biraz daha uzun olsaydı keşke. Hatta sonu da güzel olsaydı öyle son mu olur.
SPOILER [GÖSTER]
Zeynep
04 Haziran 2022
Sıkı Üye
Kar temalı filmleri çok seviyorum, bu film de gerçekten güzeldi izlediğime değdi.
akaanoz
10 Eylül 2021
Karlı dağlarda tek başında hayatta kalmaya çalışan bir insan filmi arıyordum. Tam olarak da bu isteğimi karşıladı.
sıla ö.
17 Ocak 2021
Sıkı Üye
Bu tarz filmleri sevenler için gayet güzel. Tek eleştirim; sonu daha iyi olabilirdi.
Çetin K.
04 Ekim 2020
Çaylak
Tahammülkar bir adam değilim o yüzden filmi biraz ileri sararak bitirdim ama bu tür film sevenler için iyi bir film denebilir. Sonu da güzel. Küçük bir sürprizli.
Yigittheripper
08 Ağustos 2020
Usta Yorumcu
Daha önce de yazdığım gibi bir yapımda Mads Mikkelsen varsa o film izlenir, kaçırmayın.
Gökçen Y.
28 Haziran 2020
Usta Yorumcu
Herkesin beğenebileceği türden bi film değil ama bu tarzı çok sevdiğim için bana hitap etti ve hatta çok beğenerek izledim.
Jiyan K.
06 Aralık 2019
Çaylak
Bu tarz filmleri çok sevmeme rağmen film yer yer sıktı. Sonu da klişeydi. Ben beğenmedim. Mads Mikkelsen'in oyunculuğu dışında vasat bir yapım benim için.
SPOILER [GÖSTER]
Daha fazla yorum4
arctic filmi konusuarctic filmi yorumlarıarctic filmi fragmanıarctic filmi izlemads mikkelsen filmlerihayatta kalma filmlerisurvival filmlerkış filmlerihayatta kalma filmi önerilerifilm tavsiyeleri2018 filmleri2018 film tavsiyeleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.