Arlington Yolu 1999 tr-TR

Arlington Yolu (1999)

(Dram - Gizem)
1999
IMDB
7.2
(6) 4 21 0 5
20
1
İZLEDİM
SONRA İZLE
6 Yorum
IMDB
7.2
BU FİLM
10b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
04 Eylül 2018
Bu film tavsiyesi aranızdan daha önce birçok önerisine de burada yer verdiğim Caner Martı'dan geldi. Kendisine teşekkür edip hemen filme geçmek istiyorum. Filmimiz, eşi teröristler tarafından öldürülen bir babanın yaşadıklarını konu alıyor. Adamımız, eşini kaybettiğinden beri etrafa hep şüpheyle bakmaya başlıyor ve hayat onun için daha zor bir hale geliyor. Tam bunlar olurken komşuları ile de şahane bir bağ kuruyor. Fakat gün geçtikçe komşularının biraz garip olduğunu fark ediyor ve inceden inceden geren filmimiz böylece ilerleyip sonuca doğru gidiyor... Öncelikle 2 saatlik bir film sizi bekliyor. Uzun filmler sizin için değilse, zamanınız darsa bu cağnım filmi izlemeye başlayıp çöp etmeyin, daha sonra izlemek için not alın derim. Filmin kendince bir 90'lar atmosferi var ki size iyi bir şeyler izleyeceğinizi daha en başından söylüyor. Giderek artan gerilimi ile bu film beni etkilemeyi başardı. E hadi tadını çıkarın!

Arlington Yolu - Arlington Road

filmine yorum yap!
Bekir Z.
19 Ocak 2024
Çaylak
Ne varsa eskilerde var. Amerikan filmleri oyuncu kadrosu iyi ve 2005'ten öncesi bi yapımlarsa. Çok düşünmeden açılıp izlenebilir.
Recep Ç.
18 Eylül 2023
Sıkı Üye
Etkileyici, sürükleyici ve heyecanlı. Müthiş bir planın düşündürücü sonu. Bazen emekler boşa gider. İzleyin göreceksiniz.
Gokhankozan
22 Ocak 2023
Sıkı Üye
Müthiş bir film. Şans verilip izlenmeli. Türünün iyi filmlerinden.
411
02 Nisan 2021
Sıkı Üye
Hikayenin işlenişi ve verdiği mesajla etkileyici bir film.
Gökçen Y.
20 Kasım 2020
Usta Yorumcu
Konuyu çok uzatmış olsalar da sonuçta istediğimi verdi, ya da istemediğimi :) İzleyin pişman olmayacaksınız.
afloydian
26 Haziran 2020
Çaylak
İki büyük ustadan birinci kalite oyunculuk. Sonu da şok eden cinsten bir film.
arlington yolu filmiarlington yolu filmi konusuarlington road filmiarlington road filmi konusufilm önerilerifilm önerisifilm tavsiyesigizem filmleridram filmleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.