Aşk Mektupları 2010 tr-TR

Aşk Mektupları (2010)

(Romantik)
2010
IMDB
6.5
(19) 4 34 0 5
33
1
İZLEDİM
SONRA İZLE
19 Yorum
1s 45dk
IMDB
6.5
BU FİLM
9.5b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
02 Haziran 2021

Bu tavsiyeyi aranızdan "İrem" izlemem için göndermiş. İyi ki de göndermiş çünkü bu nefis filmi 11 yıldır nasıl gözden kaçırmışım hayret ettim... Filmimiz, İtalya'da küçük bir tatil kaçamağı yapan nişanlı bir çifti ve sonrasında yaşananları konu alıyor. Çiftimizin kızı aşırı güzel ve yetenekli bir yazar, erkeği ise yemeklere kafayı takan başarılı bir aşçı. Fakat hayat bu çifti çok farklı maceralara atıyor ve bu tatilde bazı şeyler biraz değişiyor... Öncelikle nefis İtalya manzaraları ile bezenmiş, şahane bir kitap uyarlaması izleyeceksiniz. Az önce de söylediğim gibi benim bunca yıldır nasıl izlememişim diye kendime kızdığım bir film oldu bu. İçimde yer yer hüzün, yer yer mutluluk ile izlerken yüzümde de koca bir tebessüm bıraktı. Hani damakta tat bırakan filmler vardır ya, işte benim için bu film onlardan biri oldu diyebilirim. Varsa sevgiliniz/eşiniz ile, yoksa da sakin kafayla bir akşam kendinizi bu nefis filme bırakın derim... Yorumlarınızı aşağıya mutlaka bekliyorum, hadi tadını çıkarın! 

Aşk Mektupları - Letters to Juliet

filmine yorum yap!
suat T.
18 Aralık 2023
Sıkı Üye
Pişman olmazsınız, vaat ettiği şeyi gayet layıkıyla sunuyor.
sıla ö.
11 Ağustos 2022
Sıkı Üye
Çok abartı bir film olduğunu söyleyemem ama izletti kendini, çerezlikti biraz.
Mel
22 Mart 2022
Usta Yorumcu
Açıkcası film beni tatmin edemedi. Bu türü pek sevmesem de şans vermek istedim fakat filmin özel olduğunu düşünemedim.
Deniz İ.
13 Şubat 2022
Kesinlikle mükemmel bir filmdi. Bence bu türdeki filmler sade bir şekilde işlenmeli ve insanı mutlu etmeli, bu yüzden bu film harikaydı. Teşekkürler Kaan.
Büşra Ö.
21 Ocak 2022
Çaylak
Filmin kapağına bakınca çok klasik ve sıradan bir aşk filmi beklemiyor değil insanı ama Kaan'ın Instagram hikayesinde görünce izlemek istedim, çok hoş bir filmdi :)
pinkdreams
20 Ocak 2022
Çaylak
Tekdüzeliğin içinde bunalan insanlara umut vadeden, hayatın size ilham olacak kişilerle birlikte çok daha güzel geçeceğinin altını çizen aşkın her yaşta yaşanabilirliği üzerine beni yumuş yumuş yapan bir film oldu ben normalde "beyin yakan" ya da "etkilesin" kategorilerinde takılırken 'şöyle bakayım açmazsa kapatırım..' demiştim ki film bitivermiş. Sevgiliniz varsa onunla yoksa da ölmedik ya yalnız başınıza basın play tuşuna izleyin bence.
Mustafa Ç.
20 Ocak 2022
Çaylak
Ne müthiş bi filmdi ama, ben de o filmi senin sayende izlemiş ve mutlu olmuştum Kaan, iyi ki sen varsın.
E.N.A.
04 Ocak 2022
Usta Yorumcu
Uzun zaman önce seyrettiğim, insanın içini ısıtan bir filmdi. İnsanı tesadüflerin ve şansın gizemli büyüsüne çekiyor.
Beyza Y.
01 Ocak 2022
Sıkı Üye
Güzel bir aşk filmiydi, severek izledim, tabii sevgiliyle izlenirse de ayrı güzel olur.
Dilruba Ö.
12 Ağustos 2021
Çaylak
Çok güzeldi film bayıldııım! Aşk hakkında verilen mesaj ve yıllar bile geçse aşkın birbirini bulacağına dair aşılanan inanç... Kalıcı ve içten bir filmdi, herkese tavsiye ederim.
Daha fazla yorum9
aşk mektupları film konusuletters to juliet konusuletters to juliet filmi konusuletters to juliet yorumromantik film önerilerisevgili ile izlenecek filmlergençlik filmleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.