Awareness 2023 tr-TR

Awareness (2023)

(Aksiyon - Fantastik - Bilim Kurgu)
2023
IMDB
5.4
9
1
İZLEDİM
SONRA İZLE
3 Yorum
1s 52dk
IMDB
5.4
BU FİLM
6.2b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
17 Ekim 2023

Bu IMDb puanını gören herkes "Kaan bu filmi neden getirdin buraya.." tarzında yaklaşacak biliyorum fakat bu filmin işlediği konu, benim ilgimi çekmeyi ve günün sonunda bana kendini burada yayınlatmayı başardı... Filmimiz, babasıyla kenar mahallelerde yaşayan, çok da göze batmaktan kaçınan bir genci merkezine alıyor. Hayatlarını birlikte sürdüren bu baba-oğul, gencimizin özel gücü sayesinde küçük çaplı dolandırıcılıklar yapıyor. Fakat sadece bir göz hareketiyle kişilere yanılsama uygulayabilen gencimizin güçleri giderek artınca, bazı kişilerin de dikkatini çekiyor ve koşturmaca da böylece başlamış oluyor... Öncelikle hikayenin işlenişi, oyunculuklar ve bazı çekim teknikleri ortalamanın 1 tık altında, bunu dürüstçe söyleyebilirim. Hatta birkaç yerde bariz çekim hataları da var, bunlar da amatörlük tadı veriyor fakat filmin merkezine aldığı 'özel güç' temalı konu, özellikle bu türü sevenler için bence epey bir şey ifade ediyor. Biraz X-Men, biraz da Tenet tadı aldığım bu Amazon Prime filmine - bu türü seviyorsanız - bir şans verin derim. Ayrıca filmde birkaç sürprizli, keyifli ters köşe de var... 'Özel Güç' temalı film tavsiyelerime de şuradan göz atabilirsiniz... Özellikle bu film için yorumlarınızı çok merak ediyorum, bırakmayı unutmayın... Hadi tadını çıkarın!

Awareness - Awareness

filmine yorum yap!
Bülent K.
30 Ekim 2023
Usta Yorumcu
Özel güç temalı filmler kategorisinde ortalamanın altında kalan bir film olsa da nihayetinde beğendiklerime ekledim. Başrol oyuncusu biraz hafif kalmış bence oyunculuk ve karizma olarak. Düşünce ve aksiyonla bir şekilde idare ediyor. Daha iyi oyuncular ve oyunculukla çok daha iyi olabilirdi.
Pinkmoon
20 Ekim 2023
Sıkı Üye
Güzel, farklı bir filmdi, sonunda 'noluyor ya' oluyorsunuz, devamı gelirse izlerim.
Mehmet C.
17 Ekim 2023
Sıkı Üye
Farklı bir şey denemişler ben ilgi çekici buldum. Gözlüklü kırmızı pardesülü karakteri de matrix morpheus'a benzettim :) orta beklentiyle izlenebilecek bir film denilebilir.
awareness konusuawareness film konusuawareness yorumawareness film yorumbilim kurgu filmleribilim kurgu film önerilerisüper güç filmleriözel güç filmleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.