Aylak Vampirler 2014 tr-TR

Aylak Vampirler (2014)

(Komedi - Korku)
2014
IMDB
7.6
(15) 3 81 0 5
55
26
İZLEDİM
SONRA İZLE
15 Yorum
15 Şubat 2018
Öncelikle filmimiz bir ''Vampir'' filmi. Fakat bu vampirler bildiklerinizden çok farklılar. Mesela Google'da daha önce hiç göremedikleri için ''Güneşin doğuşu'' aramasını yapan vampirler düşünün, ya da mutfak tezgahının üzerinde biriken bulaşıkları yıkamamak için öğrenci gibi sıra kavgası yapan vampirler... Aslına bakarsanız o kadar kahkaha atmama rağmen gariptir, birkaç sahnede de inceden korkup ''Noluyor lan?'' bile dedim, fakat bunlar ani reflekslerdi tabi. Dediğim gibi ''vampir'' olgusunu aşırı eğlenceli, aşırı farklı ve aşırı keyifli bir şekilde konu alan bir film izleyeceksiniz. Bu arada unutmadan; filmimiz kurt adamları da aşırı eğlenceli bir şekilde sunuyor, o detayı da kaçırmayın. Son zamanlarda beni en çok yakalayan eğlenceli, absürt, komik yani harikulade bir film izleyeceksiniz, bu arada izledikten sonra da aşağıya yorumunuzu bırakın, merak ediyorum. Hadi tadını çıkarın!

Aylak Vampirler - What We Do in the Shadows

filmine yorum yap!
Mustafa
12 Mart 2023
Usta Yorumcu
3-5 YouTuber birleşip bir şeyler deneyelim demişler gibi sanki. Herkese hitap ettiğini düşünmüyorum, filmin ilk yarım saatini bile izleyemedim.
Mel
06 Temmuz 2021
Usta Yorumcu
Zamanınız varsa izleyin, absürt komedi. Karakterlerin çoğunu sevdim. Vampirleri, kurt adamları bir güzel tiiye almışlar.
ahmet Y.
04 Temmuz 2021
Çaylak
Çok güldüm. Bu filmin espri anlayışı bana çok fazla hitap ediyor. Absürt komedi diye ben buna derim! İlk seyredeli rahat bir 5 sene geçmiştir hala birçok sahnesi aklımda. Herkese de öneririm bu filmi. Bütün karakterler çok sevimliydiler ama Vlad'ı (nam-ı diğer dürtücü Vladislav:)) ayrı tutacağım.
Kaan A.
30 Mayıs 2021
Sıkı Üye
Tüm vampir klişelerinden faydalanılmış olmasına rağmen bir o kadar da özgün bir yapım. Ayrıca aynı isimde dizisi de var.
** Ayrıca Stu adamdır.
Mert A.
29 Ağustos 2020
Boş vakitlik bir yapım, tam olarak boş vakti doldurmak için yapılmış.
ayten Y.
02 Ağustos 2020
Usta Yorumcu
Tam çerezlik. Boş vaktiniz çoksa veya kafanızı dağıtmak istiyorsanız izleyin.
katilcivciv
13 Temmuz 2020
Sıkı Üye
İzledikten sonra hatırlamayacaksınız ama yine de aşırı eğlenceli bir film.
Nur M.
15 Mayıs 2020
Çok tatlı bir filmdi, kısa ve kafa dağıtmalık bir film. Öneririm.
Melike d.
24 Ocak 2020
Çaylak
Çok keyif alarak izledim. Öyle kahkahalara boğulduğunuz türde bir film değil. Ama olabildiğince eğlenceli bir absürt komedi. Yıllar önce izlemiştim. Adını bile unutmuştum. Burada görünce şaşırdım. Açıp bir daha izleyeceğim.
Anıl C.
04 Haziran 2019
Sıkı Üye
allah aşkına hangi sahnesine güldünüz ya
Daha fazla yorum5
what we do in the shadows filmi konusuwhat we do in the shadows filmi yorumlarıaylak vampirler filmi konusuvampir filmlerivampir filmi önerileriwhat we do in the shadows filmi oyuncularıfilm önerilerifilm tavsiyeleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.