Basınç 2015 tr-TR

Basınç (2015)

(Gerilim - Dram)
2015
IMDB
5.8
(8) 4 23 0 5
22
1
İZLEDİM
SONRA İZLE
8 Yorum
1s 31dk
IMDB
5.8
BU FİLM
16b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
09 Ağustos 2021

Size, izleyecek bir şeyler seçerken neden IMDb puanına çok fazla takılmamanız gerektiğini ispat eden bir film tavsiye etmek istiyorum... Filmimiz, bilim insanlarının "Uzayı bile daha çok tanıyoruz.." dediği, bilmecelerle dolu, karanlık okyanuslarda yaşanan bir hayatta kalma mücadelesini konu alıyor. Okyanusun dibindeki petrol boru hattını tamir etmek için zemine inen 4 kişilik dalgıç ekibimiz kendilerini birden çok zor durumlarda buluyor ve gerilim de böylece başlıyor... Ne korkunç maskeli bir katil, ne bir canavar, ne de karanlık bir bodrum katı var... Sadece 4 kişilik oyuncu kadrosu ve kısıtlı birkaç mekanı var fakat film öyle bir geriyor ki, izlerken nefes alamaz hale geliyorsunuz... Eğer şöyle iyi bir hayatta kalma filmi izlemek istiyorsanız bu tavsiyeme bir şans verin derim. Ha bir de unutmadan; hemen sonra aynı konuya ve tada sahip olan şu diğer tavsiyeme de göz atabilirsiniz. Hadi iyi seyirler! 

Basınç - Pressure

filmine yorum yap!
Flap Jack
10 Aralık 2022
Imdb'nin genellikle doğruyu yansıttığına dair kanıt istiyorsanız, o bu film.
matmazel
28 Ocak 2022
Çaylak
Hayatta kalma konusu ve tek mekan gerilimiyli güzel işlenmiş bir filmdi, biraz ağır ilerledi bi kaç aksiyon daha koysalardı güzel olurdu ama bu hali de iyi.
Nazlı Ç.
15 Eylül 2021
Sıkı Üye
Nefes kesiciydi gerçekten. Aşırı gerildim, yer yer gözlerim de dolmadı değil. Türünün hakkını kesinlikle veriyor.
Gökçen Y.
03 Eylül 2021
Usta Yorumcu
Biraz ağır ilerlemesine rağmen ortalamanın bir tık üstü olduğunu söyleyebilirim.
Defne P.
01 Eylül 2021
Çaylak
Biraz aşağıda Nihat Ü. de söylemiş. 6 yıldır bu filmi bir yerde ne gördüm ne duydum. Buradan görünce bir şans vermek istemiştim ve çok gerildim. Kaan olmasa bir 6 yıl daha önüme çıkmazdı bu film, teşekkürler valla ne diyelim :)
Hypatia
22 Ağustos 2021
Sıkı Üye
Imdb puanının her zaman doğruyu yansıtmadığını gösteren, durağan olmayan, başarılı bir film. "Hayatta kalma" konulu filmler seviyorsanız şans verin.
Mel
20 Ağustos 2021
Usta Yorumcu
Onlar denizin altındayken, ekran başında benim nefesim kesildi. Oyunculuklar gayet iyiydi. Hayatta kalma mücadelesi izlemeyi seviyorsanız tam size göre. Zor durumda mantıklı düşünmenin ve soğuk kanlı davranmanın önemini de bir kez daha hatırlamış olduk. İyi seyirler.
Nihat Ü.
18 Ağustos 2021
Sıkı Üye
İşte bu siteyi bu yüzden seviyorum. Bu filme başka bi yerde denk gelme ihtimalim sıfır. Nefessiz izledim.
pressure konusupressure filmi konusupressure yorumsualtı filmleriokyanus filmlerisualtı filmi önerilerihayatta kalma filmleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.