Bataklık 2014 tr-TR

Bataklık (2014)

(Dram - Suç)
2014
IMDB
7.3
(6) 4 24 0 5
21
3
İZLEDİM
SONRA İZLE
6 Yorum
IMDB
7.3
BU FİLM
13b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
26 Ocak 2018
Zaten hastası olduğum İspanyol filmlerine bir yenisini daha ekledim. Öncelikle abartısız söylüyorum; İzlediğim en iyi giriş jeneriğine sahip film bu olabilir. Kuş bakışı görüntülerin muhteşemliği karşısında görüntü yönetmenini önümü ilikleyip, ellerimi kocaman açıp, İbrahim Tatlıses alkışı ile tebrik etmek istedim. Evden kaçan 2 kız ve bu olayların peşine düşen 2 dedektifimiz var. Bir de bir türlü perdesi aralanmayan olaylar zinciri... Alıştığınız Hollywood polisiyelerini unutun. Soğuk, kasvetli, hatta hafiften politik olaylara da dayanan bir psikoloji-gerilim filmi izleyeceksiniz. Hadi tadını çıkarın!

Bataklık - La isla Minima

filmine yorum yap!
Alperen
09 Mart 2024
Usta Yorumcu
Teknik anlamda çığır açmış bir film evet ama ne yazık ki aynısını hikaye kurgusu için söylemek pek mümkün değil. Öncelikle film çok ağır ilerliyor, bu benim için bir sorun değil ama eminim ki bu tarzı sevmeyen pek çok kişi vardır. Filmin polisiye kısmı yeterince doyurucu olmasa da geçtiği zaman dilimindeki İspanya'nın politik durumlarını iyi işlemiş ve bununla birlikte de birçok yerel ödülü kazanmayı başarmışlar. Herkesin beğenecebileceği bir film olmadığını düşünüyorum o yüzden tavsiye etmekle etmemek arasında çok kararsız kaldım..
Pinkmoon
27 Temmuz 2023
Sıkı Üye
Katil kimmiş tam anlamadım hızlandırarak izledim. Ters köşe bekledim ama film bitti :)
SPOILER [GÖSTER]
Umur E.
17 Haziran 2022
Usta Yorumcu
Çekimler çok iyi, yönetmen iyi iş çıkarmış. Bunun dışında beğendiğim pek bir şey yok.
Serkan B.
13 Mayıs 2021
Usta Yorumcu
Esaden birçok Amerikan filmine göre kurgusu çok iyi diyebilirim. Mevcut olayın ve benzerlerinin o bölgelerde birkaç kez yaşanmış olduğu gerçeği de yadsınamaz. Vakit kaybı demeyeyim, vakti olan için seyirlik.
Gökçen Y.
30 Haziran 2020
Usta Yorumcu
Sıkılarak sonunu merakla getirsem de, bir ispanyol filmine yakıştıramadığım soru işaretleriyle dolu bir final. Üzgünüm sevemedim.
Gökhan Özkol
18 Mayıs 2020
Usta Yorumcu
Tam anlayamadığım bazı durumlar olsa da güzel filmdi. Çok durağan bir film fakat nedense hiç sıkılmadım. Aşırı merak uyandıran bir film diyemem ama izlettiriyor.

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.