Beasts of No Nation 2015 tr-TR

Beasts of No Nation (2015)

(Savaş)
2015
IMDB
7.8
(8) 4 40 0 5
35
5
İZLEDİM
SONRA İZLE
8 Yorum
IMDB
7.8
BU FİLM
14b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
03 Ocak 2018

Filmimiz, bazı sahneleri ile izleyicisine durumun ne kadar acı ve gerçek olduğunu tokat gibi çarpıyor peşin peşin söyleyeyim. Ayrıca, Afrika'daki çocuk askerleri, bölgede yaşanan içler acısı durumu, savaşın ve dahasının ne tür bir durum olduğunu da yine tokat gibi yüzümüze çarpıyor film. Kişisel çıkarlar ve iktidar hırsı yüzünden dünyada her gün, her an nelerin olduğunu, şu an siz bunları okurken kaç çocuğun daha gözünün önünde birilerinin öldüğünü ve oyuncak tutması gerekirken kaç çocuğun daha elinin silah ve pala tuttuğunu düşünmenizi sağlayacak ve etkisini kolay kolay üzerinizden atamayacağınız bir film. Ben atamadım. Beklentimin çok çok üzerindeydi diyebilirim. Ağır ağır işlese de çekim açıları ve oyunculuklar nefis. Güç, iktidar peşindeki kişilerce dünyada ne karanlık oyunların döndüğünü görmek için nefis bir yapım. Tadını çıkarın. Keşke bu durumlar hiç yaşanmasaydı ve ben burada bunları yazıyor olmasaydım. Bu film de hiç çekilmemiş olsaydı. Keşke.

Beasts of No Nation - Beasts of No Nation

filmine yorum yap!
Alperen
23 Aralık 2023
Usta Yorumcu
Savaşın bir çocuğun masumluğunu elinden nasıl aldığını yüzümüze çarparak anlatıyor film. İlk yarısı ne kadar sürükleyici olsa da ikinci yarısında biraz sıkıldığımı söyleyebilirim. Genel olarak değerlendirdiğimde izlemenizi öneririm.
Mustafa
22 Mart 2023
Usta Yorumcu
Küçük Agu’nun gözünden savaşın gerçek yüzünü, çıkarları için insanların nasıl birbirlerine ihanet ettiklerini gördüğümüz bu filmi çok beğendim. Birkaç sahne gerçekten çok sarsıcıydı. Uzun süresine aldanıp izlememezlik yapmayın.
abdul K.
12 Şubat 2023
Çaylak
İzleyeli baya oluyor hatırladığım kadarıyla sonuna anlam getirememiştim, +18 bi film bu, ona göre izleyin derim.
Umur E.
25 Haziran 2022
Usta Yorumcu
Savaşlarda birilerinin hırsları yüzünden olan masum insanlara oluyor. Bu film de bu gerçeği çok çarpıcı bir şekilde yansıtmış.
Semy
05 Kasım 2021
Çaylak
Belgesel tadında, konusunu güzel işleyen, başarılı bir film. İzlemenizi öneririm.
Azerbaijan K.
23 Ağustos 2020
Çaylak
Çok iyi bir filmdi, insanın bakış açısını değiştiriyor, izleyin.
Azerbaijan B.
12 Ağustos 2020
Çaylak
Harika film ben çok beğendim, izleyin mutlaka 8.5/10
Serhat K.
27 Haziran 2020
Çaylak
4-5 sene evvel izlediğim, aklımda "çok iyi fildi" şeklinde kalan bir film. İzleyin kesinlikle!
beasts of no nation konusubeasts of no nation yorumlarbeasts of no nation izlenetflix filmlerien iyi netflix filmlerinetflix film önerilerinetflixte izlenecek iyi filmler

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.