Söz 2001 tr-TR

Söz (2001)

(Dram - Gizem)
2001
IMDB
6.8
13
3
İZLEDİM
SONRA İZLE
8 Yorum
2s 4dk
IMDB
6.8
BU FİLM
9.5b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
10 Kasım 2020

Bu film tavsiyesini aranızdan "Burak Baykara" göndermiş. Kendisine teşekkür edip konumuza geçmek istiyorum... Öncelikle büyük bir bölümü sakin ve dingin bir şekilde ilerleyen 2 saatlik bir film izleyeceksiniz. Bu kriterler size uyuyorsa beni takip edin... Filmimiz, emekli olmaya saatler kala bir cinayet davasına odaklanan ve kızı öldürülen bir anneye verdiği sözle kendini birden bir şeylerin peşinde bulan bir polis memurunu konu alıyor. Yakaladıkları kişinin 'suçlu' olmadığına inanan adamımız kolları sıvıyor ve katili bulmaya çalışıyor... Öncelikle her şeyi bırakıp gerçekten iyi bir sinema filmi izlemek istiyorsanız kadrosunda "Jack Nicholson" gördüğünüz tüm filmleri izleyin derim. Kendisi bu filmi de tek başına sırtlamayı başarıyor. Filmi izlerken, dingin ve alttan alttan verilen gerilimi ile ilerliyor, kafanızın içinde 'Katil kim?' sorusunu sürekli soruyor ve bu sayede filmden hiç kopmuyorsunuz. Fakat uyarayım; bu film, şimdiye kadar izlediğiniz tüm suç filmlerinden farklı. Film bittikten sonra bu cümlemi hatırlayın ve aşağıya yorumunuzu bırakın... Tavsiye ettiğim diğer gizem filmleri için de buraya göz atabilirsiniz. Hadi tadını çıkarın! 

Söz - The Pledge

filmine yorum yap!
Recep Ç.
26 Eylül 2023
Sıkı Üye
Konusu güzeldi ama çok durgundu ve fazla heyecan uyandırmadı bende. En azından amaca ulaşılabilseydi yine telafi ederdi. Beni açmadı pek.
Gokhankozan
26 Ocak 2023
Sıkı Üye
İlginç bir film. Herkesin seveceği tarzda değil. Imdb puanını hak ediyor.
Ahmet Y.
11 Şubat 2021
Sıkı Üye
Film o kadar durağan ilerledi ki ilk başta halı desenlerini inceledim... ama sabırla sonuna kadar izlerseniz çok güzel film diyebilirim.
411
26 Kasım 2020
Sıkı Üye
İzlenebilir bir film. Sadece hikayenin anlatımında biraz sorunlar vardı o da sanırım yönetmenden kaynaklanıyordu. Maksimum 6/10'u hak ediyor.
Özlem Ç.
23 Kasım 2020
Sıkı Üye
Yıllar önce izleyip çok beğenmiştim. İkinci kez izlenmeyi hak eden filmlerden.
Hazal C.
19 Kasım 2020
Sıkı Üye
2000'li yılların başındaki bu filmlerin çok ayrı bir havası var. Oyunculuk değil demek istediğim belki de kameraların o kendine has görüntü kalitelerinden ama bana renkler ve görüntüler çok iyi geliyor bu film de onlardan biri. Herkese göre değil ama izleyince iyi bir filmi bitirmiş oluyorsunuz. Kültür.
Mehmet C.
15 Kasım 2020
Sıkı Üye
Herkesin sevemeyeceği çok sağlam bir filmdir bu. Burada görmek mutlu etti. Benim de tavsiyemdir.
Aşkın K.
11 Kasım 2020
Usta Yorumcu
Eski ama altın değerinde. Tabii ki gerçek sinema severlere. Beğenmeyen ve sıkılan da çoktur. Filme gelirsek; Nicholson zaten hep olduğu gibi rolü yaşamış ve çok beğenilmiştir ama bence filmin esas efsanesi Del Toro'dur. Finali tahmin edilmeyen, gerilimi bol iyi bir polisiye olarak tavsiye ederim. Ama keşke Sean Penn yönetmeseydi.
the pledge konusuthe pledge izlethe pledge yorumthe pledge filmi yorumsöz filmi konususuç filmlerigizem filmlerithe pledge filmi konusu

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.