Benim Yolum 2011 tr-TR

Benim Yolum (2011)

(Dram - Savaş)
2011
IMDB
7.8
(5) 4 29 0 5
26
3
İZLEDİM
SONRA İZLE
5 Yorum
2s 17dk
IMDB
7.8
BU FİLM
11b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
16 Mayıs 2019

2 buçuk saatlik bu filmi aranızdan "Ceren Uğurlu" izlemem için bana göndermiş. Kendisine teşekkürler ediyor, profilini yukarıya ekliyor ve konumuza geçiyorum... Bu arada filmin süresini başta söyledim ki, zamanı bol olmayanlar hemen başka tavsiyelere göz atıp aradıkları filmi bulabilsinler. Şimdi filmimiz, Tokyo Olimpiyatları'nda yarışan 2 rakip sporcunun farklı zamanlarda içinde bulundukları savaşları konu alıyor. Bu ikili farklı ülkeler ile birlikte farklı savaşlara girerek oradan oraya gidiyor ve hayat onları çok acımasız anların tam da ortasına bırakıyor. Onlar da bu hengameden sağ çıkmaya çalışıyor... 2 buçuk saatin 2 saatinde dolu dolu savaş izleyeceksiniz. Cepheler, askerler, vızır vızır geçen kurşunlar, tanklar tüfekler... Yorumunuzu mutlaka bekliyorum. Hadi tadını çıkarın!

Benim Yolum - My Way

filmine yorum yap!
alparslan Y.
13 Mart 2022
Bu film neden bu kadar az beğeni almış anlamak mümkün değil, izleyin izlettirin.
Ahmet Y.
20 Kasım 2021
Sıkı Üye
Bir film nasıl böyle başlayıp böyle bitebilir boş boş duvarlara bakakaldım muhteşem bir filmdi, kesinlikle izleyin izlettirin.
Kaan A.
06 Kasım 2020
Sıkı Üye
Vurdulu kırdılının yanı sıra "Ağlatsın" kategorisinde de sayılır. Tarihi film diye bir tarafta süper kahramanlar diğer tarafta sadece kötülük düşünenlerin gösterildiği filmlerden çuvaldızı kendisine batırmasıyla ayrılan harika bir eser. Her ne kadar Rusya'da geçen kısmında kendimi Call Of Duty 2'deymiş gibi hissetsem de harikaydı. Ayrıca lütfen dikkatli olalım, ağlatabilir.
Melike d.
30 Mayıs 2020
Çaylak
Ağlatsın kategorisinde olsa da olurdu, savaş sebebiyle bu kategoriye de olmamış değil tabi. Olağanüstü bir zamanda iki kişinin ilişkisinin nasıl değiştiğini, bir kişinin azmi ve karakteriyle insanlık adına başardıklarını etkileyici şekilde anlatmış. Tavsiye edilir.
Eren Y.
20 Mayıs 2019
Er ryan'dan daha iyi bi filmdi kore bu işi biliyo
mai wei konusumai wei oyuncularımai wei fragmanıen iyi keskin nişancı filmlerimy way filmi konusumy way izlemy way filmi yorumlarkore filmlerisavaş filmlerisavaş filmi tavsiyeleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.