Black Box 2020 tr-TR

Black Box (2020)

(Gerilim - Gizem)
2020
IMDB
6.3
(8) 5 22 0 5
22
0
İZLEDİM
SONRA İZLE
8 Yorum
1s 40dk
IMDB
6.3
BU FİLM
17b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
05 Ocak 2023

Aranızdan pek çok kişinin "Tavsiyeni Gönder" köşemizden gönderdiği fakat ilk gönderen olduğu için sabit olarak Gözde'nin profilini gördüğünüz bu film, geçirdiği bir trafik kazasından sonra hafızasını yavaş yavaş geri kazanmaya çalışan bir adamın yaşadıklarını konu alıyor. Adamımız hem başına gelen bu trajik olayı atlatmak isterken diğer yandan da küçük kızına bakmaya çalışıyor. Sonrasındaysa ünlü bir doktorun bir deneyine dahil oluyor ve işte durumlar da tam olarak orada biraz karışıyor... Öncelikle sakin ilerleyen fakat senaryosuyla şaşırtmayı ve yer yer kafa karıştırmayı başaran bir film bu. Eğer sakin, dingin filmler pek sizlik değil ise bu tavsiyemi geçin derim. Fakat şöyle zaman zaman hepimizin 'Acaba?...' diye düşündüğü ilginç bir konuyu işleyen bir şeyler izlemek isterseniz bu filme bir şans verin derim... Yorumlarınızı aşağıya bırakmayı unutmayın... Hadi tadını çıkarın!

Black Box - Black Box

filmine yorum yap!
Selim B.
17 Şubat 2024
Gayet önceden izlediğim beyin yakan bir film, öneririm izlemek isteyenleri pişman etmez.
Nazlı Ç.
07 Şubat 2024
Sıkı Üye
Beklentim çok düşük bir şekilde açtığım ve herhangi bir tahmin düşüncesinde izlemediğim için filmi gerçekten çok beğendim. Merak uyandırıyor ve sonunda tatlı bir hisle kapattım filmi vaov yapmıyor olsa da kesinlikle şans verilmeli.
Ayfer Y.
13 Mayıs 2023
Sıkı Üye
Film farklı konusu ile gayet iyiydi. Merak uyandıran bir filmdi. Sonunu çok merak ederek izledim ve istediğim son ile bitmesine sevindim. İzleyenin pişman olmayacağı bir film.
Aslı B.
15 Mart 2023
Usta Yorumcu
Birkaç yerde gözyaşlarımı tutamadım, duygusal tarafı da var. Biraz önyargılı davranıp izlemem demiştim bu filmi ama izleyince fikrim değişti. Ben beğendim, izleyin pişman olmazsınız.
Mehmet C.
15 Ocak 2023
Sıkı Üye
Bence farklı bir şey denemiş olmaları için bile gerçek filmseverler bu filme şans vermeli diye düşünüyorum.
Özlem Ç.
14 Ocak 2023
Sıkı Üye
İlk yarı heyecan vericiydi, ikinci yarıyı beğenmedim.
Tuğba K.
14 Ocak 2023
Bayıldım mı? Hayır. Arada kalkıp çay demledim, yani koltuğa çivileyen 'Kapan' tarzı bir film değildi, belki onun daha altı gibi.
Mustafa
06 Ocak 2023
Usta Yorumcu
Filmdeki gizem olayı bir yere kadar devam ediyor fakat tahmin etmek çok da zor değil. Ben genel anlamda beğendim filmi, konusu değişik biraz gizem biraz da bilim-kurgu karışımı.
black box konusublack box filmi konusublack box yorumlarblack box 2020 film konusubeyin yakan filmlerbeyin yakan film önerilerişaşırtıcı filmler

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.