Bright 2017 tr-TR

Bright (2017)

(Aksiyon - Fantastik)
2017
IMDB
6.8
(16) 3 131 0 5
100
31
İZLEDİM
SONRA İZLE
16 Yorum
BU FİLM, EN ÇOK BEĞENİLENLER ARASINDA!
23 Aralık 2017

Ork, Elf ve insanların aynı ortamda yaşadığı farklı bir dünyayı konu alıyor filmimiz. 2 polisimiz var. Bunlardan birini Will Smith, "Ork" olan diğer polisimizi ise Joel Edgerton oynuyor. Pek de anlaşamayan bu ikili fantastik bir mücadeleye girişiyor. Büyüler, patlamalar, kesip biçmeler derken bir bakmışsınız filmi bitirmişsiniz. Beklentisini karşılamadığını söyleyen birçok kişinin aksine film beni tatmin etti. Sadece "orklar, elfler ve insanlar" fikri bile beni heycanlandırmıştı. Eğer bu sizin de içinizi hafiften kıpırdattıysa hiç kaçırmadan bu filmi izleyin. Fantasik, farklı bir dünya, e biraz da vurdulu kırdılı sahne arayanlar için ideal. Hadi tadını çıkarın!

Bright - Bright

filmine yorum yap!
Mustafa
14 Mart 2023
Usta Yorumcu
Netflix yapımlarını izlerken ne kadar düşük beklentili izlerseniz o kadar beğenirsiniz. Mükemmel olmasa da izlerken gayet keyif aldığım fantastik bir film oldu benim için.
Hakan K.
15 Aralık 2022
Fantastik filmlerden hoşlanmamakla birlikte 2. kez izlediğim bir film bu. Fantastik ile gerçeklik yoğrulup farklı bir bakış açısı ile yaklaşılmış. Belki fantastik sevenler içindeki gerçekliğinden dolayı hoşlanmadı, fantastik sevmeyenler de gerçekliğin içindeki ilginçliğinden dolayı hoşlandı. Ben sevdim kardeşim, Ork gibi davranmayın bana, dışlamayın.

Mel
29 Ağustos 2021
Usta Yorumcu
Hızlıca bitiyor vakit geçirmek için iyi bir seçim. Fakat konusu bu kadar ilgi çekici ve bütçesi yüksek olan bir filmin daha iyi işlenmesini beklerdim doğrusu.
Serkan B.
21 Ağustos 2021
Usta Yorumcu
Sonunda tamamını geç de olsa izledim. İlginç konusu, doyurucu aksiyonu ve fantastik tarafıyla gayet iyiydi.
Yigittheripper
03 Eylül 2020
Usta Yorumcu
Netflix'in ilk ve nadir güzel yapımlarından. Will abimiz zaten yapımları güzelleştiren bir faktör. Netflix'te izleyecek güzel yapım arayanlar Fractured filmini de izleyebilir.
Melisa Y.
04 Ağustos 2020
Sıkı Üye
Başları biraz düşündürdü devamını getirsem mi diye ama izleyince memnun kaldım. İdare ederdi, izlenirdi de bazı sahneler çok karanlıktı "ya ne oluyo" dedirtti, görebilmek için ekstra çaba sarf ettim resmen. Bu arada perilere yaptığınız da ırkçılıktır sizi adi pislikler...
Shak
13 Temmuz 2020
Sıkı Üye
Fantastik duyup da heveslenmeyin, farklıydı tabii ama ucuzdu da. İşte Netflix var, Will Smith var, bu kadar... 6/10
Akif Feyzioğlu
11 Temmuz 2020
Sıkı Üye
Netflix'te izlediğim ilk film. Bende yeri ayrıdır. Kaliteli de bir yapımdır. Tavsiye olunur.
Erdem A.
29 Ocak 2020
Usta Yorumcu
Açıklamanın ilk dört kelimesini okur okumaz, açıklamayı bırakıp filme geçtim ve iyi ki de geçmişim. Bu belki doğru belki de yanlış bir ön yargı ama Netflix filmi deyince aklıma doğrudan kısa zamanda ve düşük bütçeyle çekilmiş bu nedenle "basit" olma ihtimali yüksek filmler geliyor. Hatta belki de açıp rastgele bir Netflix filmi izlesem bu ön yargımı destekleyebilir ama bu sitede seçilip bize sunulduğu için her seferinde daha da sıcak bakıyorum Netflix filmlerine. Bu film de bunlardan bir tanesiydi. Aksiyonu bol, ve konusu güzel işlenmişti. Ancak karakterleri pek yakıştıramadım, mesela büyü federallerinin başındaki eleman bir elf için fazla kalıplı olmuş (insan bir Legolas reisi örnek alır :D) bir de orklar olması gerekenden daha çirkindi gibi... Tavsiye ederim.
Aytek S.
22 Temmuz 2019
Usta Yorumcu
(üzülerek yazıyorum maalesef) zenciler de sonunda yanına dışlanacak bir ırk bulmuş diye düşündürdü... ama bol ekşınlı güzeldi :D
Daha fazla yorum6
bright filmi konusubright izlebright yorumbright oyuncularbright netflix filmielf filmleriork filmlerifantastik filmlerfantastik film önerileriwill smith filmleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.