Bu Kız Beni Aşar 2010 tr-TR

Bu Kız Beni Aşar (2010)

(Komedi - Romantik)
2010
IMDB
6.5
(6) 4 27 0 5
26
1
İZLEDİM
SONRA İZLE
6 Yorum
1s 44dk
IMDB
6.5
BU FİLM
6.10b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
30 Temmuz 2021

Bu filmi aranızdan Mustafa izlemem için göndermiş, kendisine teşekkürler edip hemen profilini yukarıya sabitliyorum... Filmimiz, sabit bir arkadaş grubuyla takılan, işinde gücünde, kendi halinde bir gencin yaşadıklarını konu alıyor. Adamımızın yolu bir gün, arkadaşlarının "Sen 10 üzerinden 5'lik bir erkeksin, o kız ise 10'luk bir kız" diye bahsettiği o 10'luk güzel kız ile kesişiyor. İşte filmimiz de tam da o andan sonra adamımızın yaşadıklarını bize yer yer duygusal, yer yer de eğlenceli bir şekilde aktarıyor... Öncelikle içinde +18 sahneler de içeren bu film, beni eğlendirip sonuna kadar sürüklemeyi başardı. Konusu klişe gibi görünse de aslında bence pek de öyle değil. Şöyle arkadaş ortamında izleyecek aşklı, eğlenceli ve iyi başrolleri olan bir romantik komedi arıyorsanız bu tavsiyeme bir şans verin derim. Aynı kıvamda bir şeyler ararsanız da şu tavsiyem kesinlikle işinizi görecektir. Yorumunuzu da aşağıya mutlaka bekliyorum, hadi tadını çıkarın! 

Bu Kız Beni Aşar - She is Out of my League

filmine yorum yap!
Eren T.
05 Mayıs 2022
Çaylak
Zamanın nasıl geçtiğini anlamadığınız bir film, ayrıca +18 sahne yok 2 tane var ama o da pek +18 sayılmaz, öneririm güzel film.
Nazlı Ç.
20 Eylül 2021
Sıkı Üye
Öyle 5/10'luk adamın kendini tamamen değiştirip belli kalıplara sığdırılmış özelliklerde birine dönüşmemesi kesinlikle beni tuttu, klişe olmamasını da sağlayan bu olmuş bence. Vakit geçsin diye izleyip, eğlendiğim bir film oldu.
Defne P.
01 Eylül 2021
Çaylak
Yıllar önce izlemiştim şimdi afişte o tanıdık kocaman yüzü görünce flaşlar çaktı, arkadaşlarla izlenmelik eğlenceli bir film denebilir :)
Nihat Ü.
18 Ağustos 2021
Sıkı Üye
Özgüven konusunda biraz eksikliği olanlar için rehber gibi film :) Hemen izleyin derim.
Serkan B.
04 Ağustos 2021
Usta Yorumcu
Keyifli denebilir. Gayet akıcı ve eğlenceli ilerliyor. Romantizm tadında.
Hypatia
01 Ağustos 2021
Sıkı Üye
Zamanında izlemeyi gözden kaçırmışım. Birkaç sahnesi gerçekten komik. Romantik komedi türünde akılda kalmayacak ama eğlenmek için bir kez daha izlenecek bir film.
bu kız beni aşar filmibu kız beni aşar filmi konusubu kız beni aşar yorumlarbu kız beni aşar konusuromantik komedi filmleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.