Can Dostum 1997 tr-TR

Can Dostum (1997)

(Biyografi)
1997
IMDB
8.2
(12) 4 112 0 5
109
3
İZLEDİM
SONRA İZLE
12 Yorum
2s 6dk
IMDB
8.2
BU FİLM
11b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
BU FİLM, EN ÇOK BEĞENİLENLER ARASINDA!
16 Eylül 2019

Aranızdan "Umut Özkan" izlemem için bu tavsiyeyi bana göndermiş. Teşekkürler ediyor ve profilini hemen yukarıya sabitliyorum. Hem bu sayede daha önce tavsiyesi ile izleyip, buraya eklediğim 3 filme de profilindeki "Eklediği Filmler" sekmesinden göz atabilirsiniz... Şimdi, Oscar ödüllü bu filmimiz, "Massachusetts Teknoloji Enstitüsü" yani MIT'de temizlik görevlisi olarak çalışan, yüksek iq'ya sahip bir genci konu alıyor. Gencimiz, çok zor bir problemi çözüyor ve ortadan kayboluyor. Problemi yazan profesör de bu cevabı bulan kişiyi arıyor ve yolları böylece kesişiyor. İşte filmimiz de, bu zeka dolu gencin yaşadıklarına odaklanıyor... 2 saatlik bu filmin öyle sağlam, öyle kaliteli diyalogları var ki, ara ara kendimi aşk ve hayat üzerine düşünürken buldum diyebilirim. Oyuncu kadrosu ise şahane. "Etkilesin" kategorime daha çok dram ve ağır etki bırakan filmler eklediğim için bu filmi "Hafta Sonu Tadında" kategorimde göreceksiniz. Film Netflix'de de var. Şöyle bir hafta sonunuzu kurtaracak iyi bir film arıyorsanız bu tavsiye tam sizlik olabilir. Yorumunuzu da mutlaka aşağıya bırakın, hadi tadını çıkarın!

Can Dostum - Good Will Hunting

filmine yorum yap!
Alperen
16 Kasım 2023
Usta Yorumcu
Öncelikle filmdeki diyaloglar, replikler çok sağlam, gerçekten bayıldım. Senaryo kurgusu ve işleyişi biraz yavaş olsa da hiç sıkılmadan sonuna kadar izledim. Ayrıca Matt Damon o kadar iyi oynamış ki Will karakterine sinirlenmeyen yoktur. Ağır işleyen yavaş tempolu film sevenlerden değilseniz izlemenizi pek önermem ama kesinlikle çok iyi bir filmdi.
Bülent K.
07 Nisan 2023
Usta Yorumcu
Beğendim ama çok da değil. Tekrar izler miyim? hayır. Öyle ortada bir film oldu benim için...
Gokhankozan
26 Ocak 2023
Sıkı Üye
Güzel bir film ama puanı abartı. Daha çok 7-7.5'luk bir filmdi.
Yasel
19 Kasım 2022
Çaylak
'Yaşayacağın kötü günler yaşamış olduğun iyi günleri anlamanı sağlar'... Güzel filmdi. Arada Will'e sinir olduğum noktalar oldu ama film genel hatlarıyla akıcı ve ders vericiydi.
E.N.A.
06 Ocak 2022
Usta Yorumcu
Kesinlikle bayıldım. Böyle biyografi filmlerinin sayısı keşke daha fazla olsa. Bence Kaan'ın bu filmi "gaza getiren" kategorisine de alması lazım.
Mathilda9
03 Nisan 2021
Sıkı Üye
Arkadaş ortamında mis gibi giden ve çokça mesaj veren, güzelim film :)
Miraç I.
24 Aralık 2020
Usta Yorumcu
1997 yapımı bu filmin üstünden 23 yıl geçmiş ama hala izlerken etkiliyor ben çok beğendim. "Yetimsin değil mi? Sırf oliver twist'i okudum diye hayatının ilk dönemlerinde neler hissettiğini anlayabilir miyim? bu seni anlatır mı? şahsen umurumda bile değilsin. senden bir şey öğrenemem. sen kim olduğunu anlatmak istemezsen, sırf kitap okudum diye seni anlayamam. anlatırsan ben varım. ama sen istiyor musun?..." Sadece şu replik için bile izlenir...
ilayda B.
29 Ağustos 2020
Çaylak
'It's not your fault' sahnesi hiç aklımdan çıkmaz. Çok güzel bir film..
destalyad
29 Mayıs 2020
Sıkı Üye
Ben Affleck ve Mat Damon'ın bol bol emeklerini içerdiği için beğendim. Yoksa abartıldığını düşünüyorum.
Freedom Krueger
24 Ocak 2020
Sıkı Üye
Ağır bir film olduğu için uykuluyken ya da mayışmışken izlenmemeli. İyi film.
Daha fazla yorum2
good will hunting konusugood will hunting oyuncularıgood will hunting izlegood will hunting yorumlarrobin williams filmlerimatt damon gençliğizeka filmlerinetflixde izlenmesi gereken filmler

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.