Çete 2006 tr-TR

Çete (2006)

(Dram - Spor - Biyografi)
2006
IMDB
6.9
(6) 5 21 0 5
21
0
İZLEDİM
SONRA İZLE
6 Yorum
IMDB
6.9
BU FİLM
9.2b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
09 Ağustos 2020

Aranızdan "Dilara Yazar" izlemem için bu filmi "Tavsiyeni Gönder" köşemizden göndermiş, teşekkürler ediyor ve hemen konumuza geçmek istiyorum. Öncelikle gerçek kişi ve olayları konu alan bir film izleyeceğinizi bilin. Filmimiz, suç işleyenlerin tutulduğu bir ıslah evindeki gençlere spor-iyi bir hayat ve özgüveni aşılamaya çalışan bir koçu konu alıyor. Adamımız, tüm yönetimi karşısına alarak "Bu çocukları burada besleyip tekrar sokağa salıyoruz ve yine belaya bulaşıyorlar, başka bir şey yapmalıyız" diyor ve bir macera böylece başlamış oluyor... Öncelikle kas yığınımız, başrolümüz "Dwayne Johnson"ın filmlerini çok sevemesem de bu filmde gerçekten başarılı buldum şimdi yiğidi öldürelim ama hakkını da yemeyelim. Temelinde başarı hikayesi olan yaşanmış filmler her zaman ilgimi çekmeyi başarıyor, bu film de benden geçer not almayı başardı. 2 saat boyunca yer yer "İşte bu be!" tarzında gaza geldiğim ve yer yer de içten içe duygulandığım sahnelerle karşılaştım. Film, izleyenine gerçekten duyguyu geçirmeyi başarıyor. Şimdiye kadar nasıl gözden kaçırmışım dediğim filmlerden oldu. Aslında bir olduğumuzda, omuz omuza verdiğimizde nasıl büyük bir güç olabileceğimizi tokat gibi çarpıyor yüzümüze, sadece bunu görmek için bile izlemeye değer... Şu tavsiyeme de göz atın derim. Yorumunuzu aşağıya mutlaka bırakın, hadi tadını çıkarın!  

Çete - Gridiron Gang

filmine yorum yap!
KaiDorian
21 Ağustos 2021
Çok klişe ama bir o kadar da güzel. Böyle değişim ve başarı hikayelerini izlerken bir anda empati yapıp gözleriniz dolmuş buluyorsunuz kendizi. Sevdim.
Mathilda9
16 Mayıs 2021
Sıkı Üye
Çok iyiydi. Başarı hikayelerini her zaman severim, kesinlikle izleyin.
Ali efe
27 Nisan 2021
Çaylak
Gayet güzeldi, 2 saatin nasıl geçtiğini anlamadım bile, tavsiye ederim.
eraycoskun
12 Nisan 2021
Usta Yorumcu
Bu kadar güzel bir filmi bu kadar az kişinin izlemesi beni şaşırttı ki eski bir film ve ben de yeni görüp izledim. "Nasıl bu zamana kadar izlememişim" dedirtti. Ben çok etkilendim, filmi izlerken motive oldum resmen. Birliğin, dostluğun ve en önemlisi ailenin önemini gösteren değerli bir film. Size de tavsiye ediyorum.
Miraç I.
10 Ağustos 2020
Usta Yorumcu
Gerçek hayat hikayesi olan filmler beni etkiliyor, bu yüzden film çok güzeldi. Sonunda gerçek hallerini görmek ve kendilerinden aynı şeyleri duymak da etkileyiciydi. Bir insan yüreğini koyarsa her şeyi başarır demek ki.
destalyad
09 Ağustos 2020
Sıkı Üye
Küçükken DVD'si vardı durmadan bu filmi oynatırdım. Çok etkilemişti beni hala tebessümle hatırlarım...
gridiron gang konusugridiron gang filmi konusugridiron gang yorumgridiron gang yorumlarspor filmleriçete filmleriyaşanmış filmlergerçek filmleren iyi gerçek filmleryaşanmış film önerileri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.