Cloverfield Yolu No: 10 2016 tr-TR

Cloverfield Yolu No: 10 (2016)

(Gerilim - Fantastik)
2016
IMDB
7.2
(21) 4 99 0 5
83
16
İZLEDİM
SONRA İZLE
21 Yorum
IMDB
7.2
BU FİLM
9.10b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
BU FİLM, EN ÇOK BEĞENİLENLER ARASINDA!
24 Aralık 2017
Şu konuda size gerçek bir ''Kaan sözü'' verebilirim; Bu film, sizi ilk dakikalarından son anına kadar merak ettirerek canlı tutacak. Bu da bir filmseverin en çok istediği şeylerden biri bence.. İşte bunu bu filmde fazlasıyla bulacağınızdan şüpheniz olmasın. Yalnız şunu da söyleyeyim (ki biraz daha merak edin); filmimiz tek mekanlı filmlerden. Evet, film boyunca sayılı oyuncu göreceksiniz ve bu sizi daha da meraklanmaya itecek. Filmimiz, baş rolümüzün geçirdiği bir trafik kazasıyla başlıyor ve akabinde kendisi gözünü yer altındaki bir sığınıkta açıyor. İlk gördüğü kişiler ise ona dışarıda kimyasal bir saldırının olduğunu ve buradan çıkamayacaklarını söylüyor. Hikaye zaten buraya kadar ilginçken bir de baş rolümüzün sığınak içerisinde bulduğu detaylar aklında soru işaretleri oluşturuyor ve kendince planlar kurmaya başlıyor. İşte tam da buralarda zirveye ulaşan filmimiz, sonlarına doğru da izleyicisini sağlam bir şekilde sarsıyor. Su gibi akıp gidecek, yer yer şaşırtmalı, gizem ve gerilim dolu nefis bir film izleyeceksiniz. ''Kaan çok teşekkürler bu tavsiye için'' gibi cümlelerinizi aşağıya alırım. E tadını çıkarın!

Cloverfield Yolu No: 10 - 10 Cloverfield Lane

filmine yorum yap!
Bülent K.
31 Mayıs 2023
Usta Yorumcu
Bir yere kadar sizi bağlıyor ve içinizdeki merak duygusunu cezbediyor ama sonu görünce bu muymuş diyorsunuz. O yüzden ben çok beğenmedim. Sonunu biraz daha güzel bağlasalarmış çok daha güzel olacağından eminim...
Ahmet Ç.
09 Nisan 2023
Sıkı Üye
Ben filmi çok beğenmedim, bilim kurgu sevsem de bana fazla saçmalamışlar gibi geldi. Gerilimi için izlenir ama hikaye için izlerim diyorsanız pas geçin derim..
Birgül
02 Nisan 2023
Çaylak
Film boyunca acaba adamın söylediği doğru mu yalan mı diye düşünmekten kafayı yedim ama sonunu da böyle beklemiyordum, izlensin!
Alperen
26 Mart 2023
Usta Yorumcu
Filmin sonuna kadar o kadar teori üret, ne olduğunu tahmin etmeye çalış, sonra gelsin saçma sapan bi finalle hayal kırıklığına uğratsın. Kesinlikle izlenmez demiyorum ama izleyecekseniz de büyük beklentilere girmeyin.
SPOILER [GÖSTER]
Ahmet B.
13 Ocak 2023
Çaylak
Film son 10-15 dakikasına kadar meraklandırıcı, sürükleyici ve bir o kadar etkileyiciydi; son virajı da alsaydı on numara beş yıldız denilebilirdi; ama yine de oyunculuklar ve çekim güzel.. O kadar senaryoya kafa yormuşlar ama finali 5 dakika düşünerek yapmışlar.. Görsel efektli son olacak diye çekim yapmışlar ama sonu böyle olmasaydı iyiydi, yine de izlenir.. Son 10 dakikası izlenmez :))
SPOILER [GÖSTER]
Enes E.
28 Temmuz 2022
Sıkı Üye
Film başta güzel geldi, kim yalan söylüyor, kim kimi yiyor diye kafa yorarken (sürpriz sonlu filmler izleye izleye paranoyak olduk :)) o ne rezil bir finaldi ya...
DERYA B.
27 Nisan 2022
Çaylak
Baştan iyi devam ediyordu, gerilim, şüphe üst seviyedeyken; evet sonu herkesin dediği gibi hüsran. Benim puanım 7/10
canan D.
06 Aralık 2021
Sonuna kadar geren ve merak ettiren bir film oldu. Sonu da şaşırtıcıydı ama sonuna ne alaka dedim. Oraya bağlamasalardı iyiydi.
Said F.
22 Eylül 2021
Sıkı Üye
• İzlediğime pişman olduğum, verdiğim vakti boşa çıkaran berbat bir yapım, ben şişkonun yalan söylemesini isterdim lakin haklıymış vs.. yani saçmalıkla bezenmiş ütopik bir film izliyormuşuz.
• Son sahnede ablanın, devaaasa ejderhayı ufacık molotofuyla yok etmesi peki?
SPOILER [GÖSTER]
Daphne
01 Eylül 2021
Sıkı Üye
Filmi izlerken çok tereddütte kaldım, kendimi resmen başrolün yerine koydum. Sonu şaşırtıcı ama biraz alakasız durmuş, bence daha farklı olabilirdi.
Daha fazla yorum11

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.