Constantine 2005 tr-TR

Constantine (2005)

(Fantastik - Dram)
2005
IMDB
7
(14) 4 146 0 5
138
8
İZLEDİM
SONRA İZLE
14 Yorum
IMDB
7
BU FİLM
11b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
BU FİLM, EN ÇOK BEĞENİLENLER ARASINDA!
27 Temmuz 2018
Şimdi filmimiz, dünyadaki şeytanları bir bir yakalayıp ait oldukları yere gönderen mistik güçlere sahip bir adamımızı konu alıyor. Adamımız, çocukluk yıllarında sadece birkaç dakika ölü kalıp cehennemi görme fırsatına erişmiş. Bu yüzden de hayata geri dönünce elinden geldiğince cennete gitmek için çabalıyor. Bir de kardeşi intihar eden bir polisimiz var fakat o da kardeşinin asla intihar etmeyeceğini, çünkü dinine bütün biri olduğunu söyleyip bu adamımızdan yardım istiyor. İşte o andan sonra da şeytanların sağda solda uçup, ilginç yaratıkların dünyaya indiği fantastik bir macera başlıyor... Öncelikle "Keanu Reeves" nefis oyunculuğu ile filmin tamamında döktürüyor. Hatta bir ara "Lan yoksa gerçekten böyle bir işi mi var?" falan diye düşünüyorsunuz çünkü adam rolünü yaşıyor. Hatta bir sigara içişi var ki akciğer hastasını sigaraya başlatır. Ayrıca filmde göreceğiniz "Cehennem" tasviri de çok ilginç ve ürpertici. Şahsen ben bir miktar tırstım. Şöyle mistik bir şeyler arıyorsanız bu film tam sizlik olabilir. E hadi tadını çıkarın!

Constantine - Constantine

filmine yorum yap!
Aslı B.
17 Ocak 2024
Usta Yorumcu
Bu filmi 2006 yılında izlemiştim. Beni etkileyen, unutamadığım filmlerden. Süper bir oyunculuk, etkisinden epey bir zaman çıkamamıştım. Bu ara yeniden izleyesim geldi, mutlaka izleyin, mükemmel.
Alperen
01 Mayıs 2023
Usta Yorumcu
Keanu Reeves'in müthiş karizması ve oyunculuğunun yanı sıra filmin konusu da çok ilgi çekiciydi. Özellikle Cehennem ve Şeytan metaforu çok iyi işlenmiş. Herkese hitap etmeyebilir ama ben izleyin derim.
Bülent K.
29 Aralık 2022
Usta Yorumcu
2005 yılında mezun olmuştum, o sene izledim galiba ama hala hatırlıyorum. John Wick'e doğru...
ayizim
06 Ekim 2022
Çaylak
Bu adamın nerdeyse bütün filmleri izlemeye değer, oyunculuğunu şahsen beğeniyorum, tavsiye ederim izleyin derim.
Umur E.
30 Mayıs 2022
Usta Yorumcu
Konu, oyunculuk ve yönetmenlik harika ancak filmi izlediğinizde bu ana unsurların bile bir filmi iyi yapmaya yetmeyeceğini anlayabilirsiniz. Bir filmi film yapan ayrıntılar bu filmde çok kötü işlenmiş. Mesela ana karakterlerin ipuçlarını araştırması toplaması vs hiç de ilginç veya eğlenceli değil sanki zengin bir koyu katolik para basmış da bu filmi çektirmiş gibi. Çok sıkıcıydı ve koyu bir katolik olmadığım için bu filmi beğenemedim.
Reisul K.
02 Mayıs 2022
İzleyin izlettirin abi.. işte öyle bir film, hadi bakiyim.
Ayhan B.
05 Nisan 2022
Usta Yorumcu
İlginç, izleyeni saran bi film. Keanu Reeves başarılı, izlenir yani.
E.N.A.
07 Kasım 2021
Usta Yorumcu
Keanu Reeves'in yer aldığı, supernatural tadında harika bir film bu.
Tahaa K.
25 Nisan 2021
Çaylak
Keanu'ya yakışan bir film olmuş.. Konu çok sarmasa da, zamanının sağlam filmlerinden.
Kutay E.
26 Kasım 2020
Çaylak
Başrolde Keanu Reeves'in oynamış olması asıl etkileyici unsur olsa da aksiyonu, gerilimi ve ilginç detaylarıyla da kendini sunmayı başarıyor film. Ayrıca izleyince nikotin bağımlısı olabilirsiniz dikkat edin :)
Daha fazla yorum4
constantine filmi konusuconstantine filmiconstantine filmi 2005keanu reeves filmlerifantastik filmlermelek filmlerifilm önerilerifilm tavsiyeleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.