Dert Etme Sevgilim 2022 tr-TR

Dert Etme Sevgilim (2022)

(Gerilim - Gizem)
2022
IMDB
6.2
(17) 4 62 0 5
52
10
İZLEDİM
SONRA İZLE
17 Yorum
2s 2dk
IMDB
6.2
BU FİLM
21b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
05 Kasım 2022

Black Mirror dizisini sevenlerden misiniz? O zaman hiç konusunu, yorumumu falan okumadan hemen şimdi bu filmi izlemeye gidin derim... "Yok Kaan yine de sen biraz bahset.." diyenler burada kaldıysa filme değineyim... Filmimiz, çölün ortasında, adeta bir vahayı andıran, cennet gibi bir kasabada yaşananları konu alıyor. Çiftimiz, tam anlamıyla mükemmel bir hayat yaşarken yavaş yavaş ortaya çıkan bazı gariplikler, herkesin mutlu olduğu bu hayatta biraz tatsızlıklara neden oluyor. İşte filmimizin "Vaay!" dedirten kısmı da tam burada başlıyor... Öncelikle izlemek için uzun bir süredir beklediğim bir filmdi bu. Fakat inanın ben bile, bu filmin bu kadar sağlam çıkacağını düşünmemiştim. Kafa karıştıran, izleyenini düşüncelere iten ve yer yer şaşırtıp ters köşe yapan filmleri ne kadar sevdiğimi, yıllardır "Beynimi Yaksın" kategorimde tavsiye ettiğim filmleri izleyenler bilir. İşte bence bu film de o listeye girmeye hak kazanıyor... Elinizden telefonu bırakın, uykusu gelen ya da kafası dolu arkadaşlarınızdan uzaklaşın ve 2 saatlik bu filmi, şöyle sakin kafayla oturup izleyin derim. Altında çok sağlam da bir mesajı olan bu film, beni etkilemeyi başardı. Darısı başınıza... Hadi tadını çıkarın!

Dert Etme Sevgilim - Don't Worry Darling

filmine yorum yap!
Nazlı Ç.
01 Mart 2024
Sıkı Üye
Genel anlamda beni tatmin etti. Kendimi kadın başrolümüzün yerine koyup ben olsam ne yapardım diye bi düşündüm günümüz şartları yüzünden :) Şaka bir yana evet tahmin edilebilirdi ama yarınımızı da az çok tahmin edebiliyoruz ama yaşıyoruz değil mi? Ben sevdim. Sadece çok durağan başlaması yerine daha hızlı bir giriş yapılıp konunun detaylarına inilmesi kafa karıştırıcı hamleler yapılması 'vaov' dedirtebilirdi belki. Yine de keyifle izleyip tadına varabilirsiniz.
Saliha E.
04 Ekim 2023
Sıkı Üye
Gerçekten beyin yakan bir filmdi, son perde çok hızlı gelişti ve açıkçası sonu harici iyi filmdi, sevdim. IMDB puanını hak ediyor.
Zeynep
16 Temmuz 2023
Sıkı Üye
Black Mirror dizisini çok severim ancak bu film onun yanından bile geçemez. Birincisi çok ağır ilerliyor, 2 saat çok daha dolu olabilirdi bence. İkincisi, başrol daha çok ipucuna ulaşabilir, seyirciye de teori üretmesi için zaman sağlayabilirdi. Daha stratejik hamleler görmek isterdim. Çok fazla bu tür film izlediğimden mi bilmiyorum ama filmin ortasından sonunun ne olacağını tahmin ettim ve bitince hiç şaşırmadım. Bu sebeple de bana bu türde etkileyici bir film olarak gelmedi. Konu güzel, işleyiş bence vasat kalmış. Abartılmadan çerezlik olarak izlenilebilir diye düşünüyorum.
beren K.
09 Temmuz 2023
Çaylak
Favorilerimden oldu kesinlikle.. Gerçekten Black Mirror dizisinin bir bölümü olsaydı hiç sırıtmazdı hatta en iyi bölümlerinden biri olurdu.
Sertaç K.
02 Temmuz 2023
Mutlaka seyredilmeli, sonu süprizlerle biten filmleri seviyorsanız kaçırmayın derim.
Ayfer Y.
08 Mayıs 2023
Sıkı Üye
Film başından beri sonu nereye bağlayacak acaba diyerek düşündüren ve beklemediğim bir sonuç ile karşıladı beni. Filmin atmosferi çok güzeldi. Konusu da öyle..
Thalia
30 Mart 2023
Çaylak
Bazıları sonu havada kalmış dese de sonu beni tatmin etti. Anlamsız bir film değil kesinlikle. Bitirdiğinizde ve mesajları algıladığınızda filmin tadını daha çok alıyorsunuz. Belki tahmin edilebilir ama neler olacağını kestirseniz de izlemeye heyecanla devam ediyorsunuz. Oldukça keyif aldım filmden, tavsiye ederim.
cuneytakus
24 Mart 2023
Çaylak
Mutluluk nedir, insan hangi koşullarda mutlu olur sorularını yöneltmemize neden olan bir bilim kurguydu... Sevmek, diğeri adına karar alma özgürlüğü müdür diye sordum istemsizce. 1950 sonları ve 1960 nostaljisi yaratan sanat tasarımı ekibi çok başarılı bir iş çıkarmış. Renk seçimleri ise öykünün karanlık arka planını daha da çarpıcı hale getiriyor bence. Severek izledim.
Aslı B.
23 Şubat 2023
Usta Yorumcu
Nasıl merak uyandırıyor anlamadım, ben mi çok film izledim de tahmin ettim neler olduğunu... Sanal bir yer olduğu çok belliydi zaten hiç şaşırmadım başı sonu çok belli bir film. Süresi gereksiz çok uzun. Sonuç olarak beğenmedim çarpıcı bir tarafı yok.
SPOILER [GÖSTER]
FuaT
30 Aralık 2022
Sıkı Üye
İzleyenleri uzun süre merakta bırakan, kategorisinin hakkını veren bir film. İzleyenlerin 'hiç sıkılmadık, merakla acaba bu mu çıkacak diye bekledik' diyeceği bir film. Ben biraz Wayward Pines dizisinden, biraz da Coma filminden tat aldım izlerken.
Daha fazla yorum7
dert etme sevgilim konusudert etme sevgilim filmi konusudert etme sevgilim filmidert etme sevgilim yorumlardert etme sevgilim film yorumlarıbeyin yakan film önerileridont worry darling konusudont worry darling yorum

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.