Doğruyu Söyle 2015 tr-TR

Doğruyu Söyle (2015)

(Dram - Spor - Biyografi)
2015
IMDB
7.1
(4) 4 28 0 5
27
1
İZLEDİM
SONRA İZLE
4 Yorum
IMDB
7.1
BU FİLM
10b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
05 Temmuz 2018
Filmimiz, amerikan futbolu hakkında bir gerçeği gün yüzüne çıkaran başarılı bir doktorun yaşadıklarını konu alıyor. Doktorumuz bir göçmen ve karşısında durduğu şey de "amerikan" futbolu olunca, bilime dayanan çarpıcı gerçekler göz ardı ediliyor ve birçok insan hayatını kaybedip gidiyor... Gerçek olaylara dayandığından mıdır, yoksa başrolde "Will Smith" olduğundan mıdır bilinmez, ben bu filmi çok başarılı buldum. Bilimin gerçekliğini, kötü ellerdeki paranın gücünü ve sistemin bozukluğunu açık bir şekilde yüzümüze yüzümüze çarpıyor film. Aksiyonsuz, ağır ama etkili film sevenlerdenseniz bu film tam sizlik. Hadi tadını çıkarın!

Doğruyu Söyle - Concussion

filmine yorum yap!
E.N.A.
27 Nisan 2022
Usta Yorumcu
Herkes mesleğini bu kadar sahiplenerek icra etse ve kolay olanı değil, doğru olanı yapmaya cesaret etse, yaşadığımız dünyadaki bütün problemler ciddi oranda azalırdı... İzleyin.
Umut Ö.
22 Mayıs 2020
Sıkı Üye
Tamamen gerçek olaylara dayanan bir film, tam çevirisi "Sarsıntı". Filmdeki karşılığı da futbolda yaşanan beyin sarsıntısı ve buna dayalı insanların yaşamı pahasına dönen dolaplar.
Miraç I.
15 Nisan 2020
Usta Yorumcu
İnandığın doğruyu savunmanın ne kadar zor bir şey olduğunu, asla yılmaman, vazgeçmemen ve pes etmemen gerektiğini bu filmde bir kez daha gördüm, çok başarılıydı.
Erdem A.
10 Temmuz 2018
Çaylak
Bu adamın böyle bi filmi olduğunu yeni öğreniyorum çok ilginç. Bakalım nasıl çıkacak :)
concussion filmiconcussion filmi konusudoğruyu söyle filmidoğruyu söyle filmi konusuwill smith filmlerifilm önerilerifilm önerisifilm tavsiyesibiyografi filmleridram filmlerispor filmleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.