El Fotografo de Mauthausen 2018 tr-TR

El Fotografo de Mauthausen (2018)

(Dram - Tarihi)
2018
IMDB
6.7
(4) 4 31 0 5
26
5
İZLEDİM
SONRA İZLE
4 Yorum
IMDB
6.7
BU FİLM
15b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
08 Mayıs 2019

Filmimiz, 2. dünya savaşında yaşananları farklı bir açı ile konu alan bir Netflix filmi. Avusturya'da bulunan "Mathausen" toplama kampına getirilen İspanyollar burada çeşitli zorluklar ile karşılaşıyorlar ve onlardan biri olan fotoğrafçı "Francisco Boix" mesleğinin avantajını kullanarak bir şeyleri belgelemeye çalışıyor... Film tamamen gerçek olaylara dayandığı için +18 sahneler de içeriyor. Hatta o toplama kampı atmosferini tamamen hissediyorsunuz. İnsanların çaresizliği, bir yerde artık kendilerini salıvermeleri, her şeye rağmen mücadele etmeleri beni fazlasıyla etkiledi... Gerçek hayata dayanan filmler beni bir tık daha çok etkiliyor. Belki de biraz da bundan olacak bu film Netflix'e olan bakışımı biraz olumlu yönde değiştirdi. Şöyle gerçek bir şeyler izleyeyim ve etkileneyim diyorsanız bu film sizlik olabilir. Yorumunuzu muhakkak yazın. E hadi tadını çıkarın!

El Fotografo de Mauthausen - The Photographer of Mauthausen

filmine yorum yap!
Mustafa
28 Mart 2023
Usta Yorumcu
2. dünya savaşı ve soykırım konulu birçok film izlemiştim fakat ispanyollarla ilgili olanını ilk defa izledim. Toplama kamplarındaki o kasvetli ve çaresiz hava çok iyi işlenmiş. Filmin sonunda gerçek fotoğrafları gördüğümüz sahne de epey etkileyiciydi.
eraycoskun
06 Aralık 2021
Usta Yorumcu
Yani film sizi alıp götürmüyor, bazı izleyiciler için sıkıcı gelebilir ama bu türü ve gerçek yaşanmış olayları seven bir izleyici için izlenebilir.
Gökçen Y.
19 Ocak 2021
Usta Yorumcu
Savaş konulu filmleri seviyorum ve her seferinde etkileniyorum, böyle dramların yaşanmış olduğuna inanamıyorum. Bu film de onlardan biriydi...
Burçin K.
24 Aralık 2019
Çaylak
Film, konusu gereği başta ağır ilerleyecekmiş gibi gelse de Mario Casas'ın oyunculuğunu bu tip bir filmde daha önce görmediğim için şans vermek istedim ve hiç pişman olmadım. Film o kamp atmosferini çok iyi yansıtmış, oyunculuklar çok iyi ve film hiç durağan gelmedi. Mario Casas'ın oyunculuğunun güzelliği yanı sıra diğer oyuncular da çok iyiydi bence. Ayrıca bu film Netflix'in çıtayı yükselttiğini düşünmemi sağladı. Öneri için teşekkür ederim.
netflix filmlerinetflix film önerilerithe photographer of mauthausen konusuel fotografo de mauthausen konusuthe photographer of mauthausen izleel fotografo de mauthausen izlenazi filmleriikinci dünya savaşı filmlerifilm tavsiyelerietkileyici film önerileri2018 film tavsiyeleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.