En Soğuk Düşman 2022 tr-TR

En Soğuk Düşman (2022)

(Dram - Tarihi - Macera)
2022
IMDB
6.5
(8) 4 48 0 5
47
1
İZLEDİM
SONRA İZLE
8 Yorum
08 Mart 2022

Bu filmi aranızdan Ömer'in tavsiyesiyle izledim. Kendisine teşekkürler edip hemen konumuza geçiyorum... Öncelikle gerçek, yaşanmış bir şeyler izleyeceğinizi bilmenizi istiyorum. Filmimiz, 1900'lü yılların başında "Bu Grönland tek parça bir ada, biz de size bunu göstereceğiz!" diye gaza gelip bir keşif gezisine çıkan bir grup denizciyi ve sonrasında yaşananları konu alıyor. Ekibimizin kaptanı yanına 1 kişi ve birkaç da kızak köpeği alıp, mürettebatını geride bırakarak buz gibi bir maceraya atılıyor. İşte film de bize bu ikilinin bu zorlu coğrafyada verdiği mücadeleyi gösteriyor... Öncelikle; özellikle tüm bu sürecin gerçekten bir zamanlar yaşanmış bir şeyler olduğunu bilmek insanı daha izlerken üşütmeyi başarıyor. Eğer siz de benim gibi şöyle gerçek, yaşanmış hikayeleri konu alan hayatta kalma filmlerini seviyorsanız bu tavsiyem tam sizlik demektir. Ayrıca karlı kışlı filmler tavsiye ettiğim şu listem de işinizi görebilir... Hadi tadını çıkarın!

En Soğuk Düşman - Against The Ice

filmine yorum yap!
nihatmanaf
20 Mart 2024
Çaylak
Kaan demişti... Çok güzel bir film, sakin ilerliyor, fakat yeri geldiğinde aksiyona da doyuruyor, maceraya da. En önemlisi gerçek hayattan – hikayeden uyarlanan film. "Artctic" filminden sonra bunu izledim. Tam yerinde bir karar oldu.
Büşra D.
08 Ekim 2023
Sıkı Üye
Çok beğendim. Üşüyerek izledim o duyguyu çok rahat vermişler. Oyunculuk da zaten mükemmel olmuş..
Ertuğrul U.
09 Eylül 2023
Sıkı Üye
İzledim, beğendim, izlemenizi tavsiye ederim bu tarz filmleri seviyorsanız kaçırmayın.
Miraç I.
18 Haziran 2022
Usta Yorumcu
Kasvetli ve soğuk hava filmlerine bayılıyorum, neredeyse bütün film sadece iki kişiyle çekilmiş olmasına rağmen sıkılmadan sonunu merak ederek izlenilecek bir filmdi.
saygielci
24 Mayıs 2022
Çaylak
Netflix'in nadir kaliteli yapımlarından. Yaşanmış bir olayı anlatıyor ama filmdeki huzursuzluğu ve atmosferi oturduğunuz yerden yaşatabiliyor.
Berk Ö.
18 Mart 2022
Sıkı Üye
Netflix bi şeyleri doğru yapmaya başladı.. Oturduğunuz yerden üşüyeceğiniz bi film. Ben beğendim.
mirza E.
13 Mart 2022
Grönland'a gitmiş kadar üşüdük. Survival filmleri sevenler kaçırmasın!
MuratS
09 Mart 2022
Çaylak
Film aslında biyografik anlamda yaşamdan gerçek bir kesit. Doyurucu ve etkileyici.
en soğuk düşman konusuen soğuk düşman yorumen soğuk düşman filmi konusuen soğuk düşman gerçek miyaşanmış filmlerhayatta kalma filmlerikış filmlerifilm önerileri 2022

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.