Fall 2022 tr-TR

Fall (2022)

(Gerilim - Dram)
2022
IMDB
6.5
(35) 4 106 0 5
101
5
İZLEDİM
SONRA İZLE
35 Yorum
1s 47dk
IMDB
6.5
BU FİLM
51b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
BU FİLM, EN ÇOK BEĞENİLENLER ARASINDA!
03 Eylül 2022

Her ne kadar yeni filmleri takip etsem de bazen gözümden kaçırdıklarım olabiliyor. Aranızdan Sude de yeni çıkan ve bir şekilde kaçırdığım bu filmi bana tavsiye olarak göndermiş. Kendisine teşekkürler edip konumuza geçiyorum... Beni gerim gerim germeyi başaran bu film, dağ tırmanışı gibi pek çok ekstrem sporla uğraşan 2 genç kızın çıktıkları yeni ve bir o kadar da tehlikeli bir macerayı konu alıyor. 2 cesur yürek tırmanışçımız, "Amerika'nın en yüksek 4. yapısı" dedikleri, çölün ortasındaki aşırı yüksek direğe tırmanmaya çalışıyor. İşte film de, hayatta kalma savaşına dönüşen gerilim dolu bu tırmanışı işliyor... Öncelikle yükseklik korkusu olanlar için bu filmi izlemek zor olabilir, uyarayım... Film beni kesinlikle germeyi başardı. "Şimdi görsel efekt doludur..." diye düşünüyordum fakat birkaç sahne dışında gözüme bir efekt batmadı. Ayrıca film, içinde bir de sürpriz saklıyor. Bu da zaten aldığım tadın üzerine tuz, biber olmuş oldu. İşin özü; ben bu filmi başarılı buldum... Darısı başınıza... Hadi tadını çıkarın!

Fall - Fall

filmine yorum yap!
Popüler Yorum
kaanintavsiyesi.com
1 yıl önce
Çaylak
Filmin sonundaki eksikliği muhtemelen siz de fark ettiniz... Böylesine merakla 'ne olacak?' diye izleten bir hikayeyi böyle alelacele bitirmek kimin fikriydi allah aşkına?

Baba ne zaman mesajı gördü? Ne zaman polise haber verdi? Polis olay yerine nasıl geldi? Kız nasıl aşağıya indirildi? Bunca detayın atlanmış olması beni inanılmaz derecede şaşırttı doğrusu.

Film zaten iyi gidiyorken neden böyle aceleci bir sona başvuruldu? Anlamak güç. Bunun harici, yukarıda da bahsettiğim gibi, iyi bir gerilim filmiydi bu.
SPOILER [GÖSTER]
caner D.
29 Mart 2024
Çaylak
Böyle bir film yok çok gerilimli, sürükleyici yükseklik korkusu olanlar biraz zor durumda kalabilirler.
nihatmanaf
20 Mart 2024
Çaylak
Bir kere kapak fotoğrafı direkt filmi izle diyor. Bence ultra yükseklik korkusu olmayanlar izlemeli. Ahahah şaka. Bir nevi doğru da. Daha geliştirilebilirdi, fakat bu kadar aksiyon, gerilim yeter demişler herhalde.
Alperen
06 Ocak 2024
Usta Yorumcu
Baştan uyarayım yükseklik korkusu olanlar uzak dursun. Gerilim dozu yüksek bir tek mekan filmi diyebiliriz sanırım. Birkaç mantık hatasını görmezden gelirsek iyi bir film olduğunu düşünüyorum.
Pinkmoon
28 Kasım 2023
Sıkı Üye
Uzun zaman önce başlayıp devamını getirememiştim, bugün tekrar görünce izleyeyim dedim, yükseklik korkum olduğundan mıdır bilmem çok fenaydı neden çıkıyorsunuz ki!! Gerim gerim gerildim, soğuk terler döktüm.
Ayfer E.
13 Kasım 2023
Çaylak
Çok beğendim. Kesinlikle izleyin. Gerim gerim gerildim.
Zeynep
15 Temmuz 2023
Sıkı Üye
Çok beklentiye girmeden açtım, düşündüğümden daha iyi çıktı. Filmin gerilimini beğendim, kurgu da güzel yapılmış özellikle sona doğru daha da heyecanlı bir hal alıyor. Gerilim türünde bir film izlemek için şans verilebilir ancak birçok mantık hatalarıyla dolu, gerçekten de sonu daha detaylı gösterilebilirdi.
anyone
10 Temmuz 2023
Sıkı Üye
Çok bayılarak izlediğim bir film değildi ama izlerken zevk almadım dersem de yalan olur. Sonu ile ilgiliyse; Kaan'ın dediklerine katılıyorum. İzlenebilir bir film.
Bülent K.
21 Haziran 2023
Usta Yorumcu
Senaryosu gayet güzeldi, birkaç mantık hatası vardı ama onlar her filmde olacak cinsten. Ama Kaan'ın da dediği gibi sonu aceleye getirilmiş. Her şeye rağmen izlenebilecek, insanı merakta bırakan, yer yer geren güzel bir film. Bence ne izleyim diye oturuyorsanız, hemen izleyin...
Pilli B.
21 Haziran 2023
Çaylak
Son zamanlarda birbirine benzeyen senaryolu filmlerden bıkmıştım ki ilaç gibi geldi bu film. Orijinal konu gibisi yok.
Ömer B.
13 Haziran 2023
Çok başarılı film öncelikle. Tam bir gerilim filmi. Filmi izledikten sonra aklınızdan çıkmıyor. Yükseklik korkusu olanlar izlemese daha iyi olur ama bastıra bastıra tavsiye ediyorum. Harikaa :)
Daha fazla yorum24
fall filmi konusufall filmi yorumfall filmi 2022 konusuen iyi gerilim filmlerien yeni gerilim filmlerigerilim filmleri yenigerilim filmi önerileri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.