Gece Vurgunu 2014 tr-TR

Gece Vurgunu (2014)

(Gerilim - Suç)
2014
IMDB
7.9
(24) 4 133 0 5
124
9
İZLEDİM
SONRA İZLE
24 Yorum
IMDB
7.9
BU FİLM
13b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
BU FİLM, EN ÇOK BEĞENİLENLER ARASINDA!
26 Ocak 2018
Filmimiz, hırslı bir muhabirin kazaları, cinayetleri kovalarken birden içine düştüğü acımasız dünyayı konu alıyor. Bir haber nasıl salonumuzdaki televizyona ulaşıyor? O haber nasıl kayda alınıyor? Sistem nasıl işliyor? Tüm bu soruların ve dahasının cevabını tokat gibi yüzümüze vuruyor film. Medya sektöründe başarıya ulaşmak için nelerin, nasıl yapıldığını gördükçe şaşıracaksınız. Fakat vurdulu kırdılı bir filmden çok, medyayı ve tüm bu sistemi nefis bir şekilde tam kalbine girerek eleştiren gerilim dolu bir film izleyeceksiniz. Bazı filmlerin tam ortasında ''keşke şu an zaman dursa ve aldığım bu haz hep sürse'' diye iç geçiririm. İşte bu filmde de bunu yaşadım. Siz de yaşayın. Kaçırmayın, ben üzülürüm. Hadi tadını çıkarın!

Gece Vurgunu - Nightcrawler

filmine yorum yap!
Recep Ç.
18 Eylül 2023
Sıkı Üye
Nasıl bir yorum yazacağımı bilemedim. Daha fazla yazsam spoiler olacak ama olumsuz etkilendim. Para için insanlıktan çıkan insanlara bir örnek diyebiliriz. İzleyin görün.
SPOILER [GÖSTER]
Bülent K.
14 Kasım 2022
Usta Yorumcu
Heyecanlı, akıcı ve insanı sıkmayan güzel bir film. Gerçekler anlatılıyor aslında, bir de bizdeki gerçekleri anlatan filmler yapılsa, senaryo seçeneğimiz ve ilginçliklerimiz o kadar çok ki, kesin oscar alırız... :))
Helinn
24 Temmuz 2022
Sıkı Üye
Jake bebeğim yapıyor bu işi... Kessssinlikle ilginç bi senaryo fikri ve asla sıkmıyor, tavsiye ederim.
Mustafa
26 Haziran 2022
Usta Yorumcu
"Yaptığınız işte ne kadar ileri gidersiniz?" sorusunun cevabı bu film. Başarıya giden yolda her şey mübah kavramını etik olarak da sorgulatıyor. Bu türde bir filmi ilk defa izledim ve hiç sıkmadan 2 saate yakın çok iyi bir film seyrettim.
Umur E.
15 Haziran 2022
Usta Yorumcu
Film tam da koyun can, kasap et derdinde sözünün üzerine çekilmiş gibi. Bir yanda acı çeken insanlar varken bir yanda da bu acıdan pay çıkarmaya çalışan akbabalar. Karakter, insanları çok iyi kullanabilen laf cambazı bir sosyopat ve kazanma hırsının ne boyutlara vardığını izliyoruz.
Kaarlonan I.
15 Aralık 2021
Çaylak
Kazanmak için ne kadar ileriye gidilebilir? sorusunun cevabını sonuna kadar alacaksınız.
Alperen
25 Ekim 2021
Usta Yorumcu
Jake Gyllenhaal üstad oyunculuk dersi vermiş resmen. Film de gayet akıcıydı ve farklı bir konusu vardı. Çok beğendim, herkese tavsiye ederim.
Said F.
22 Eylül 2021
Sıkı Üye
İlk perdelerde bulunan sahnelerden birinde iş istedikten sonra reddedilip sebebini sorduğunda almış olduğu yanıt; yani "hırsıza iş vermem" sözü karakterimizin de kazanmış olduğu, "Hırsızla iş yaparım lakin hırsızı yakınımda tutmam" fikri ya da prensibinin gayet kıymetli olduğunu düşünüyorum, üzerine düşünülmesini tavsiye ederim. Filmi devamında pek beğenmedim bunun başlıca sebebi başrolümüzün karaktersiz kişiliği.. Lakin bu karakterden edinilebilecek kafa açıcı fikirler ret olunmayacak şekilde vardır. Üzücü lakin gerçek...
mamicillo
16 Eylül 2021
Sıkı Üye
Abi ben Jake Gydjfkskhsadhaal hayranıyımdır fakat bu adama ilk defa bu kadar sinir oldum. Tabii ki bu sinir olma hali bu adamın rolü çok iyi oynadığını gösterir ve yapım da mükemmel ötesi bir film.
Eren S.
13 Temmuz 2021
Film harikaydı, 1 saniyesinde bile sıkılmadım, güzel bir yapımdı. Herkese tavsiye ederim.
Daha fazla yorum14

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.