Göz 2013 tr-TR

Göz (2013)

(Gerilim - Korku)
2013
IMDB
6.5
(24) 4 89 0 5
81
8
İZLEDİM
SONRA İZLE
24 Yorum
BU FİLM, EN ÇOK BEĞENİLENLER ARASINDA!
15 Ocak 2019

Bu tavsiyeyi aranızdan "Erdem Kılıç" izlemem için bana gönderdi. Kendisine teşekkürler edip filmimize geçmek istiyorum. Şimdi, başarılı bir kız kardeş ve tedavisini yeni yeni tamamlayan, ablasına nazaran daha çekimser bir erkek kardeşimiz var. Geçmişte bazı acılı olaylar yaşayan bu iki genç, tüm o yaşananları sonlandırmak için bazı maceralara girişiyorlar. Abla, evdeki tarihi aynanın bazı doğaüstü güçleri olduğuna inanıyor, erkek kardeşi ise "Abla gel bundan uzak duralım bak bi pislik çıkacak..." diyerek yeni bir sayfa açmak istiyor fakat yaşadıkları gizemli olaylar onları daha da olayların içine itiyor... Öncelikle uzun zamandır bu kadar gerilmemiştim diyebilirim. Zaten gece diş fırçalarken bile aynaya bakmaya çekinen bir insanım, bu filmden sonra aynalara bir müddet küsmeye karar verdim. Şöyle gerim gerim gerilmek ve ani sıçramalar ile afallamak istiyorsanız bu film tam sizlik. Ha bir de filmimizin beyin yakan, yer yer de kafa karıştıran bir senaryosu ve kurgusu var, bunu da göze alarak izleyin derim. E hadi tadını çıkarın!

Göz - Oculus

filmine yorum yap!
Pilli B.
25 Haziran 2023
Çaylak
Normal bir filmdi. Ne kötü ne de iyi... Oyunculuklar vasattı, bu da onlarla bağ kurmada zorluk çekmeme neden oldu.
Hacer Ö.
15 Ocak 2023
Sıkı Üye
Bi dünya korku filmi izleyen biri olarak şu kadarını söyleyebilirim ki uzun zamandır bu kadar gerildiğimi hatırlamıyorum... Korku-Gizem-Gerilim üçlemesi her filmde böyle beni etkiliyor, bu film de bu türe iyi bir örnek. Finalinin farklı olmasını beklerdim ama yine de tavsiye ediyorum.
kezban K.
13 Ocak 2023
Aşağıdaki yorumlara ithafen; Hiçbir soru işaretiyle falan bitmiyor... Ciddi manada izlediğim en güzel gerilim-korku filmlerinden biriydi. Kesinlikle izlemelisiniz.
Saliha E.
20 Ağustos 2022
Sıkı Üye
Biraz beyin yakan, üzerek geren bi film. Kesinlikle gerilim sevenler beğenecektir.
Mustafa
22 Haziran 2022
Usta Yorumcu
Gerilimi yerinde ama birçok soru işaretiyle bitiyor. Ortalama bir film.
DERYA B.
10 Haziran 2022
Çaylak
Tavsiye ediyorum. 'The Haunting of Hill House' dizisi de bu filme benziyor, 2018 yapımı.
Umur E.
03 Haziran 2022
Usta Yorumcu
Gerilim türüne giriş yapmak isteyen ürkek bir insansanız başlangıç olarak bu yapımı önerebilirim.
Helinn
06 Mayıs 2022
Sıkı Üye
Gerilim unsurları güzeldi ancak amaçsız ilerliyor gibi geldi. Olayların neden böyle olduğu açıklanmadan bitiyor çok bir şey beklenmeden izlenir.
nrzrl
04 Mayıs 2022
Bu siteyi yeni keşfettim. Kaan öncelikle emeğine sağlık. Filme gelecek olursam; başroldeki kadın oyuncunun oyunculuğu gözlerimi kanattı. Kurgu ve hikaye güzel ama çocukluğunu oynayan kız kadar başarılı değildi.
Ayhan B.
31 Mart 2022
Usta Yorumcu
Güzel film, izlenir, sıkmaz, sonu farklı biten filmlerden..
Daha fazla yorum14
oculus filmioculus filmi konusugöz filmi 2013göz filmi konusugerilim filmlerigerilim filmi önerilerifilm önerilerikorku filmlerikorku filmi önerileri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.