Kızıl Ejder 2002 tr-TR

Kızıl Ejder (2002)

(Gerilim - Polisiye)
2002
IMDB
7.2
(12) 4 55 0 5
49
6
İZLEDİM
SONRA İZLE
12 Yorum
12 Nisan 2020

Filmimiz, yaşadıklarından sonra FBI'dan emekli olmaya hazırlanan bir adama gelen "Elimizde bir seri katil var, biz çözemedik bir de gel sen bak" teklifinden sonra yaşananları konu alıyor. Kurbanlarında "diş izi" bırakan bu katil büyük bir gizemle saklanıyor ve adamımız da bu gizemli caninin peşine düşüyor. İşte can havli ile ipuçlarının arandığı, gerilim dolu bir mücadele de böylece başlamış oluyor... Öncelikle izleyeceğiniz bu film, 1986 yapımı "Manhunter" filminin yeniden uyarlaması ve "Hannibal Lecter" karakterinin de seri filmlerinden biri... Film 2 saatlik bir uzunlukta, fakat oyuncu kadrosu o kadar başarılı ki film öylece akıp gidiyor. İzlerken defalarca kez gerildiğimi hissettim ve birkaç sahnede de oturduğum yerden aniden irkildim. Şöyle "Katil kim?" temalı, zekice ipuçları ile bezenmiş, suçlu-polis filmlerini ve iyi bir olay örgüsünü seviyorsanız telefonunuzu falan bir kenara bırakıp bir akşam 2 saatinizi bu filme ayırın derim. Fakat hiç bu taraklarda beziniz yoksa üzgünüm buraya kadar boşuna okudunuz, çünkü bu film pek sizlik değil... Şöyle karanlıkta izlemelik iyi gerilim filmleri arıyorsanuz buraya tıklayarak o listeye de göz atabilirsiniz. Yorumunuzu aşağıya mutlaka bırakın, e hadi tadını çıkarın!   

Kızıl Ejder - Red Dragon

filmine yorum yap!
Elis
19 Ocak 2024
Çaylak
Açıkcası ben Hannibal'ı diziyle tanıdım ve dizisini oyuncu kadrosu olsun akıcılığı olsun çok sevdim hala da favori dizilerim arasındadır. Red Dragonun da konuyu bilmeyen birisi için havada kaldığını düşünüyorum. Evet ben beğendim konuya daha önce hakim olduğum için de farklı bir kadroyla farklı bir kurguyla tekrar izlemek benim hoşuma gitti ama dediğim gibi konuya hakim olmayan birisi için soru işaretleri olacaktır.
Aslı B.
15 Kasım 2023
Usta Yorumcu
Anthony Hopkins gibi bir kral varsa izlenir. Ben filmi çok beğendim. Katil kim temalı, zekice ipuçları ile bezenmiş filmler tam bana göre. Bence mükemmeldi.
Mustafa
02 Haziran 2022
Usta Yorumcu
Gerilim yanından çok polisiye tarafı daha ağır basan bir film. 2 saatin nasıl geçtiğini anlamadım.
Bedia
29 Nisan 2022
Sıkı Üye
Bence muhteşem ötesiydi. Hiç düşünmeden izleyin. Polisiye, gerilim :)
Ayhan B.
09 Nisan 2022
Usta Yorumcu
Ya kötü filme de kötü diyelim.. Sonra herkes yorumları okuyup boşa zaman kaybetmesin. Tavsiye etmiyorum bu filmi.
ayten Y.
24 Mart 2022
Usta Yorumcu
Aslında iyi bir film, izledikten sonra pişman olmadım. Film beni kendisine çekti ve sıkılmadan izledim. Ama kimseye öneremeyeceğim bir film oldu. Tam ortada kaldım.
Mel
07 Şubat 2022
Usta Yorumcu
Herkese hitap ettiğini düşünmüyorum. Filmin 2 saat gibi bir süresi olmasına rağmen akıcı olduğundan uzun gelmiyor. İzlerken çok fazla bölünmeme rağmen filmden kopmadım, kendisini izlettiriyor. Serinin diğer filmlerini izlemedim fakat Hannibal karakteri epey korkunç.
ayizim
01 Şubat 2022
Çaylak
Anthony Hopkins.. Bu adama hayranım oyunculuk desen var mimikler, o ses tonu, hepsi süper benim için bu yapım bir efsane izleyin derim.
Anıl C.
28 Mayıs 2020
Sıkı Üye
Adamlar 2002 yılında bize bu şekil iyi bir film izletmişler, kim niye dislike atar hiç anlamam.
Miraç I.
12 Nisan 2020
Usta Yorumcu
Çok güzel bir filmdi gerilim ve polisiye iç içe ve kuzuların sessizliği'nin serisi, daha ne olsun.
Daha fazla yorum2
red dragon konusured dragon yorumlarred dragon oyuncularred dragon izlehannibal lecter filmisuç filmlerikatil kim filmlerigerilim filmlerigerilim filmi önerileri 2020en iyi gerilim filmleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.