Hatırla 2015 tr-TR

Hatırla (2015)

(Dram - Gizem)
2015
IMDB
7.4
(8) 5 24 0 5
24
0
İZLEDİM
SONRA İZLE
8 Yorum
02 Ocak 2020
Bu filmi aranızdan "Gökhan Onar" izlemem için bana göndermiş. Kendisine teşekkürler ediyor ve profilini hemen yukarıya pinliyorum. Şimdi, unutkanlık ile mücadele eden yaşlı bir adamımız var. Bu amcamız, ailesinin yıllar önce Nazi kamplarında acımasızca öldürüldüğü bilgisine ulaşıyor ve akranları sudoku çözüp haber izlerken o sıvıyor kolları ve o Nazi'yi bulmak için düşüyor yollara. İşte 1 buçuk saatlik filmimiz de bu süreci konu alıyor... Öncelikle tamamıyla durağan bir film izleyeceksiniz. Eğer biraz uykuluysanız hemen yukarıdaki "Sonra İzle" butonuna tıklayın ve bu filmi ayık kafayla izlemek için profilinize ekleyin. Başrolümüz "Christopher Plummer" bu filmde oynarken tam 86 yaşında, şimdi ise tam 90 yaşında ve hala sinema dünyasında yer alıyor. Filmi izlerken onun koca bir çınar olduğunu bilerek izleyin derim. Dediğim gibi film oldukça durağan, fakat şaşırtan senaryosu filmi fazlasıyla etkileyici kılıyor. "Öyle dingin, sakin filmler benlik değil ya" tabunuzu yıkın ve hayatınızdan 1 buçuk saati bu filme ayırın derim. Üye girişi yaparak filmi izleyebilirsiniz. Yorumunuzu çok merak ediyorum aşağıya mutlaka yazın, hadi tadını çıkarın!

Hatırla - Remember

filmine yorum yap!
Mustafa
18 Haziran 2022
Usta Yorumcu
Film, ağır ilerlemesine rağmen sizi kendisine çok iyi çekiyor. Beklemediğim kadar kaliteli zekice düşünülmüş bir film. Ayrıca bittikten sonra biraz da düşündürüyor. Şiddetle tavsiye ederim.
Mathilda9
09 Nisan 2021
Sıkı Üye
Yavaş ilerlemesine rağmen izlettiriyor kendisini. Sadelik ön planda diyebilirim. Puanım 10/7
Bedia
06 Nisan 2021
Sıkı Üye
Etkileyici bir film. Filmi izlerken sanki aynı ortamda birebir yaşamışım gibi hissettim. Ailecek izlenecek bir film.Tavsiye ediyorum.
eraycoskun
06 Mart 2021
Usta Yorumcu
Durağan olmasına rağmen sonuyla benim kalbimi fethetti, darısı sizin başınıza. Tavsiye ediyorum.
411
29 Kasım 2020
Sıkı Üye
Etkileyici, vurucu bir yapım. Özellikle sonu çok iyi kesinlikle izlenmeli. 7/10
Ayşegül A.
24 Kasım 2020
Sıkı Üye
Ben seviyorum bu tarz filmleri. Sakin ve durağan işliyor ama hissediyorsun. Gözlemliyorsun. Oyunculuk da işin içine girince keşke daha uzun sürseydi diyorsun. Sakin kafayla izleyin yoksa filmi kaçırırsınız.
Songül O.
09 Mayıs 2020
Çaylak
TRT 2'de izleme fırsatı bulmuştum, tavsiyelerin arasında görünce sevindim. Durgun bir film gibi görünse de etkileyiciydi, özellikle son sahne filme altın vuruş yapıyor.
SPOILER [GÖSTER]
izsel
12 Ocak 2020
Nazileri anlatan farklı bir film. Benim çok hoşuma gitmişti. Özellikle sonu çok iyiydi. Tavsiye ederim
SPOILER [GÖSTER]
nazi filmleriremember 2015 konusuremember izleremember 2015 imdbetkileyici filmleretkileyici film önerilerichristopher plummer filmleriintikam filmleriintikam konulu filmler

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.