Her Şey 2017 tr-TR

Her Şey (2017)

(Dram - Romantik)
2017
IMDB
6.4
(16) 4 80 0 5
76
4
İZLEDİM
SONRA İZLE
16 Yorum
07 Haziran 2018
Bu nefis filmi aranızdan Caner bana tavsiye olarak göndermiş, kendisine teşekkür edip hemen konumuza geçiyorum. Filmimiz, nadir görülen hastalığı nedeni ile evden dışarıya asla çıkamayan 17 yaşındaki bir gencin hayatını konu alıyor. Genç kızın tüm hayatı annesi, hemşiresi ve internetten ibaretken birden çıkıp gelen bir yan komşu tüm gidişatı değiştiriyor ve yer yer tatlı, yer yer de hüzünlü şahane bir macera başlıyor... Film beni zaten ilk yarısı ile yakalamışken birden ikinci yarısındaki sürprizler ile de fazlasıyla memnun etti. Biraz aşk, biraz hüzünlü sahneleri ile şahane bir hafta sonu filmi izleyeceksiniz. Sevgiliniz varsa da tutun elinden birlikte izleyin derim. Bu arada film bana size buralarda da tavsiye ettiğim "Aynı Yıldızın Altında" filmini çağrıştırdı onu da söylemeden geçmeyeyim istedim. E hadi tadını çıkarın!

Her Şey - Everything, Everything

filmine yorum yap!
darly D.
09 Temmuz 2023
Çaylak
Mısır patlatıp, kanepeye uzanıp izlemelik, tatlı bir filmdi.
E.N.A.
07 Kasım 2021
Usta Yorumcu
Yaratıcı, farklı bir konu. Çağrışım yaptığı birçok filme rağmen insanı kafasında birçok soru işareti, buruk bir mutluluk ile uğurlayabilen, oldukça keyifli bir film.
Pablo.Escobar
19 Ekim 2021
Sıkı Üye
Güzeldi de oğlan çok kötü bi oyuncuymuş be... Her şeyi yapmacıktı... Ayrıca yüzme bilmeyen biri o kayalıktan atlayıp çıkamaz.. Hadi çıktı diyelim yüzemez.. oğlan da istediği kadar yüzme bilsin yüzme bilmeyen bi insan sizi de batırır.. Öyle tutup karaya getiremezsiniz.
SPOILER [GÖSTER]
dwaekki W.
21 Haziran 2021
Usta Yorumcu
Çok akıcı, tatlı, eğlenceli ve hiç sıkmıyor. Sonu da çok güzel.
Kübra H.
11 Mayıs 2021
Çaylak
Gerçekten çok güzel bir film. İzlerken sonunu çok merakla bekledim ve beklediğimden daha güzel bir son oldu. Kesinlikle tavsiye ederim :)
gözleri yaşlı
04 Nisan 2021
Çaylak
O kadar güzeldi ki. Tatlı ve insanın yüreğini yumuşacık yapan bir filmdi. Hafta sonu tadında güzel bir film ortaya çıkarmışlar. Keyifle izlenebilecek bir film. Şimdiden iyi seyirler :')
gözleri yaşlı
04 Nisan 2021
Çaylak
Her şeyiyle çok başarılı bir film. Herkes izlemeli. İyi seyirler.
Şimal K.
28 Şubat 2021
Film konusu olsun, oyuncuları olsun çok güzel ama bazı yerleri çok anlaşılır değildi, yine de beğendim.
Nazlı Ç.
24 Şubat 2021
Sıkı Üye
Akıcı, tatlı bir filmdi ama bence çerezlik, boş zamanda öylesine izlemelik tarzdaydı. Belki sevgilinizle izlerseniz daha dolu ve hoş gelebilir tabi :))
Tuanna C.
01 Şubat 2021
Sıkı Üye
Biraz sıradan ve benzerleri olan bir filmdi. Çok çabuk bitti çok akıcıydı. Ve çok hoş bir filmdi. İzleyebilirsiniz.
Daha fazla yorum6
her şey filmiher şey filmi konusueverything everything filmieverything everything filmi konusu2017 filmleri2017 film önerilerifilm önerilerifilm önerisifilm tavsiyesiromantik filmlerdram filmleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.