İskoçya'nın Son Kralı 2006 tr-TR

İskoçya'nın Son Kralı (2006)

(Dram - Politik)
2006
IMDB
7.6
17
2
İZLEDİM
SONRA İZLE
5 Yorum
04 Eylül 2020

Öncelikle zaman kaybetmemeniz için hemen söylemek istiyorum; 2 saatlik bir süre ve yer yer göreceğiniz +18 sahneler pek size göre değil ise hiç burada zamanınızı harcamayın ve diğer tavsiyelere geçin... Filmimiz, harita üzerinden rastgele yer seçip, çantasını toplayıp oradaki kişilere yardım etmeye çalışan genç ve idealist bir doktorun yaşadıklarını konu alıyor. Adamımız kendini birden Uganda'da buluyor ve bir gün gittiği bir kaza yerinde ülkenin lideriyle tanışıyor. İşte o andan itibaren de film sizi gerçek hikayesi ile alıp götürüyor... Bu filmde hem güldüm, hem gerildim, hem heyecanlandım ve hem de şaşırdım. Her gittiği yerden bolca ödülle dönen bu filmi 13 yıldır nasıl es geçmişim kendime kızdım. İzledikten sonra "İyi filmdi" dediğim filmlerden biri olmayı başardı benim için. Çok iyi oyunculuklar ve hayatın içinden gerçek bir şeyler izlemek isterseniz 2 saatinizi bu filme verin derim... Sonrasında buraya uğrayıp şu tavsiyeme de mutlaka göz atın derim. Aşağıya yorumunuzu mutlaka bırakın, hadi tadını çıkarın! 

İskoçya'nın Son Kralı - The Last King of Scotland

filmine yorum yap!
Umur E.
31 Mayıs 2022
Usta Yorumcu
Her diktatörün sonunun aynı olduğunu bu filmde izlemek güzeldi. İnsanlar öldüler ve bize de bu filmi izlemek kaldı. Hayat işte..
Serkan B.
29 Ağustos 2021
Usta Yorumcu
Esasen beyazın zehrini bulaştırdığı ve siyah topraklardaki çaresizliği çok iyi yansıtmış.
ongun B.
27 Aralık 2020
Çaylak
Dikta bir rejimde, bolluk içinde yaşarken yapacağınız bir yanlış nelere yol açabilir? Gerçek hikayelerin beyaz perdeye uyarlanması beni her zaman etkilemiştir. İzleyin.
Gökçen Y.
11 Kasım 2020
Usta Yorumcu
"Forést Whitaker" hem sevimli hem de zalim rolünün hakkını vermiş, filmin gerçek olay ve kişilere dayanıyor olmasını düşününce örendiklerimden etkilendiğimi söylemeliyim. İzlenmesi gereken bir film.
Ayşegül A.
17 Ekim 2020
Sıkı Üye
Bu film hafızamdan çıkaramadığım, beni en en en çok etkileyen filmlerden biri. Hala İzlemeyenleri kıskanıyorum. Vakit kaybetmeden izleyin. Babam da bayılmıştı bu filme.
the last king of scotland konusuthe last king of scotland film yorumthe last king of scotland izlethe last king of scotland oyuncularthe last king of scotland yorumiskoçyanın son kralı konusugerçek filmleryaşanmış filmler

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.