Kaçış Yok 2015 tr-TR

Kaçış Yok (2015)

(Aksiyon - Gerilim)
2015
IMDB
6.8
(34) 4 134 0 5
126
8
İZLEDİM
SONRA İZLE
34 Yorum
1s 43dk
IMDB
6.8
BU FİLM
38b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
BU FİLM, EN ÇOK BEĞENİLENLER ARASINDA!
03 Nisan 2018

Baştan söyleyeyim, size uzun zamandır izlediğim en sürükleyici filmi getirdim. Filmimiz, 2 kızı ve eşi ile birlikte yeni bir hayata başlamak için Asya'ya gelen bir ailenin yaşadıkları hayatta kalma mücadelesini konu alıyor. Ailemiz ülkeye geliyor gelmesine ama daha dakika 1 gol 1, ülkede iç karışıklıklar çıkıyor ve tanklar, eli silahlı adamlar sokaklara dökülüp tam anlamıyla kıyım yapıyor. İşte ailemiz de tam anlamıyla bu kaostan kurtulmaya çalışıyor... Uzun zamandır bir filmi yumruğumu ısırarak, oturduğum yerde gerim gerim gerilerek izlememiştim. Bir babanın ailesini koruma çabasını ve yer yer çaresizliğini izleyeceksiniz. Bol gerilimli, bol vurdulu kırdılı bir film sizi bekliyor. Hadi tadını çıkarın!

Kaçış Yok - No Escape

filmine yorum yap!
Ali İ.
04 Aralık 2023
Özünde cezbedici bir yanı olmasa da işleyişi ve temposunun yüksek oluşu nedeni ile keyifle izlenebilecek bir film.
Alperen
29 Ekim 2023
Usta Yorumcu
Filmde mantık hataları çoktu ancak aşırı sürükleyici ve yüksek tempoya sahip olduğundan fazla göze batmadı. Kaçış temalı film arayanlar için iyi bir alternatif.
Recep Ç.
02 Eylül 2023
Sıkı Üye
Senaryo ve oyunculuk iyiydi. Temposu neredeyse hiç düşmedi. Şu amerikalıların her hamlede diğerine iyi misin, iyi misin diye sormaları bıktırdı beni. Ama film izlenir yani. Güzeldi.
Bülent K.
07 Nisan 2023
Usta Yorumcu
Başından sonuna kadar sizi içinde tutan bir film. Ailecek izledik ve beğendik.
aminoasit
10 Ocak 2023
Çaylak
İzlettiriyor ufaktan sarıyor da sonunda 'Ee izledim tamam bitti' diyorsun.
Ayhan B.
20 Haziran 2022
Usta Yorumcu
Çok aman aman değil, aksiyon değil, yoklukta izlenir çok beklentin olmadan.
Gizem O.
12 Mayıs 2022
Sıkı Üye
İzlerken hop oturup hop kalkıyorsunuz doğrudur. Ama klasik kaçış temalı 'Amerikan' ailesi filmi. Boş zamanda izlenir.
Küb
11 Eylül 2021
Çaylak
İzlerken filmdeki duyguları dibine kadar hissettim ve gergin bi şekilde otururken filmin sonuna geldiğimi fark ettim. İzleyin pişman olmazsınız.
Ayhan K.
01 Haziran 2021
Saçmalıklarla dolu bi film. Senaryo sırf başroldeki kutsal aile üzerine kurulu, ailenin kılına bile zarar gelmeden filmi tamamlamak. Yönetmenin bize gösterdiği masum bir Amerikalı aile (sembol olarak da iki kız çocuğunu kullanmış) Ailemizin elini attıkları yardım istedikleri suçsuz insanlar onlar için ölüyor, onlar kaçmaya devam.. aile içi tartışmalar konuşmalar da aşırı saçma. Ailemiz mucizevi şekilde savaşın içinden kılına zarar gelmeden kaçıyor. Başları sıkışınca ailenin kurtacı meleği CIA ajanı Hammond birden oraya ışınlanıyor. Suya ulaşım hakkı ellerinden alınmış bir halkın isyanı, bir katliam ve linç eylemi olarak gösteriliyor. Bu isyancılar da sizin gibi çocuklarını korumaya çalışan insanlar aslında ama Amerikalı ailenin karşılarında gördükleri, çocuklarını kurtarmaya çalışan masum ve ezilmiş bir halk değil, alenen sapık ve sadist bir grup. Film baştan sona saçmalıklarla mantık hatalarıyla dolu vasatın bile altında.

Mantık hatası ayıklamadan izlemek zor. O gerilim sürecinde ailenin davranışları, aralarında geçen konuşmalar ve aile bireylerinin ruh hallerindeki tutarsızlık ve mantıksızlık daha 2 dakika önce ailenin gözleri önünde insanları kesip biçmişler (aile saklanıyor bu arada) olayın hemen sonrası çocuk çişinin geldiğini söylemiş, anne yap altına kızım demiş ve cesetlerin arasında çocuğun takıldığı nokta "altıma işeyemem ben artık çucuk diilim" anne babanın yap altına kızım bu seferlik diye devam konuşmaları ve çabaları vs.. !!?? Çatıda insanlar birer birer katlediliyor, kadın atlayacak ama korkuyor ve başlıyor karı koca ikna tartışmaları?? Normal bir gerçeklikte insanın korkudan bakmadan aşağı atlaması gerekir hani. Bir başka sahnede aile kafalarının üstünden uçan mermilere rağmen yara almadan kurtulmuşlar bir duvarın ardına sığınmışlar, aile kendi arasında kakara kikiri muhabbete başlıyor, minik kızları "hadi benim doğumumu anlat" falan diyor :))
SPOILER [GÖSTER]
öznurca
10 Mayıs 2021
Çaylak
Gayet güzel ve sürükleyici bir aksiyon filmiydi bence izlemelisiniz, pişman olmazsınız.
Daha fazla yorum24
no escape filmino escape filmi izleno escape filmi konusuno escape filmi oyuncularıno escape 2015kaçış yok filmi izlekaçış yok filmi konusukaçış yok 20152015 filmleri2015

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.