Kanlı Elmas 2006 tr-TR

Kanlı Elmas (2006)

(Gerilim - Dram)
2006
IMDB
8
(15) 4 218 0 5
216
2
İZLEDİM
SONRA İZLE
15 Yorum
IMDB
8
BU FİLM
14b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
BU FİLM, EN ÇOK BEĞENİLENLER ARASINDA!
20 Aralık 2017
Sizde nasıl bilmiyorum ama dünya üzerinde şu an bile gerçekleşmekte olan bazı sorun ve konulara dayanan filmleri izlerken ben tüm bunları sanki bir filmmiş gibi değil de o an dünyanın bir yerinde bunlar yaşanıyormuşcasına izliyorum. Tabi bunda filmin kalitesi de etkili oluyor. İşte, size bu durumları nefis bir şekilde aktaracak bir film.. Afrika'da, savaşın sömürgenin ortasında, uzak ülkelerdeki zarif kadınların parmaklarını süsleyen koca elmasların çıkarılışı ve bu örgü içinde yaşanan bir olayı ele alıyor filmimiz ve sizi her şeyi ile kendisine çekmeyi başarıyor. Üstelik Di Caprio da var ve tadından yenmiyor... Hadi tadını çıkarın!

Kanlı Elmas - Blood Diamond

filmine yorum yap!
Aslı B.
08 Aralık 2023
Usta Yorumcu
Yıllar önce izlemiştim, çok etkileyici gerçekten. Di Caprio varsa zaten.. Afrikalıların elmaslar içinde ama sefalet içinde yaşadığını, bir de şunu duyduğumda çok üzülmüştüm; Kakao tarlasında çalışıp da, çikolatanın tadını bilmeyen çocuklar varmış. Bu nasıl bir şey, kalbimi, ciğerlerimi söktüler sanki, bu filmde de çok duygulandım. Gel de çikolata ye şimdi...
Hacer Ö.
10 Ocak 2023
Sıkı Üye
Konusu, işleyişi, senaryosu ve oyunculuklarıyla kısaca efsane film... Sadece bu kadar yorum yapacağım, başka da bir şey demeyeceğim, izleyin bana hak vereceksiniz... İyi seyirler.
aminoasit
08 Ocak 2023
Çaylak
Imdb puanı 8, sitede en çok beğenilenler arasında, neredeyse dislike yok; Hemen aç izle işte.
Bülent K.
06 Ekim 2022
Usta Yorumcu
Gerçekliğin anlatıldığı, parıltılı hayatların arkasındaki karanlık dünya... "Yer altı kaynaklarından dolayı çıkan kargaşalar sonucu Afrika'da bu zamana kadar 200 bin insan öldü ve iki milyonu yerlerinden sürgün edildi..." İşte tam da bu gerçeği anlatan bir film. Süper.
Said F.
22 Eylül 2021
Sıkı Üye
Gerçeklerin ufak bir kısmı olduğunu bilmek insanı derinden sarsıyor. İzleyin.
Mustafa
10 Nisan 2021
Usta Yorumcu
Çok eskiden izlediğim harika film. "Etkilesin" kategorisindeki en iyi filmlerden. Tek filmlik bir zamanınız var ve şansa bırakmak istemiyorsanız hemen açın ve izleyin :)
Ozan K.
06 Mart 2021
Sıkı Üye
Yıllar boyunca şu tarz hikayeler bekledim ama yaklaşan olmadı gibi. Yeri çok başka bir filmdir bende. Buram buram kalite kokar.
UğurKibrit
02 Aralık 2020
Sıkı Üye
Bu filmi üniversite yıllarımda izlemiştim. Afrikalıların zenginlik içinde nasıl sefillik çektiğini gözler önüne seriyor.
ilayda B.
13 Ağustos 2020
Çaylak
İzlediğim en etkileyici filmlerdendi. Başından sonuna merakla ve bol heyecanla izledim. Katile dönüştürülen küçük çocuklardan, yanan yıkılan köylere kadar her şey inanılmaz etkileyiciydi. Oyunculuklara zaten laf yok, muhteşemlerdi.
eowyn
12 Nisan 2020
Usta Yorumcu
Bu filmi her düşündüğümde içim cız eder. Neden bilmiyorum çok da severim bu filmi. Son derece gerçekçi ve etkileyiciydi. İzlemelisiniz.
Daha fazla yorum5

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.