Kimseye Söyleme 2020 tr-TR

Kimseye Söyleme (2020)

(Gerilim - Dram - Suç)
2020
IMDB
6
16
1
İZLEDİM
SONRA İZLE
7 Yorum
1s 23dk
IMDB
6
BU FİLM
18b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
25 Ocak 2022

Filmimiz, hasta annelerinin tedavisinde kullanabilmek için para çalmak zorunda kalan 2 kardeşin yaşadıklarını konu alıyor. Soygun esnasında yaşadıkları bir olay, her şeyin değişmesine neden oluyor ve bu dönüm noktası da 2 kardeşin hayatını geri alınamaz bir şekilde değiştiriyor... Öncelikle film kesinlikle beklentimin üzerinde çıktı. Tamam büyük beklentiyle izleyip, gerim gerim gerileceğiniz bir film değil fakat sürüklüyor, şaşırtıyor ve "şöyle olur" dediğiniz birkaç senaryonuzu çöpe attırmayı da başarıyor. Normal film süresine nazaran çok az olan 1 saat 20 dakikalık süresi, birkaç mekanı ve lafı hiç dolandırmadan LAPS diye konuya girmesiyle bu film ortalamanın 1 tık üzerindeydi benim için. Şu filmde olup bizde olmayan hiçbir şey yok fakat şöyle düşük bütçeli ortalamanın üzerinde filmler bile çıkaramıyoruz bu türde, orası da ayrı konu konuşturmayın şimdi beni.. Özellikle "Ben olsam ne yapardım?" diye düşündüren konuları sevenlerdenseniz bir şans verin derim. Yorumunuzu da aşağıya bırakmayı unutmayın tabi, hadi tadını çıkarın! 

Kimseye Söyleme - Don't Tell a Soul

filmine yorum yap!
Aslı B.
02 Ocak 2024
Usta Yorumcu
Film beklentimin üzerinde çıktı, isteksiz başladım, bir buçuk saat vaktim var, bir şeyler atıştırırken araya hadi bir de film sıkıştırayım dedim, iyi etmişim. Evet saçma sapan başka konulara, yerlere bizi bulaştırmadan direkt konuya girdi, işleyiş şaşırtıcı ben beğendim. İzlemek için beklettiğim filmlerdendi. Sizin de bir buçuk saatiniz varsa, öyle ortaya karışık bir film izleyeyim, hem yemek yerim ya da kahve içerim, bakalım kuyudaki adam nasıl çıkacak derseniz, izleyin.
Mustafa
07 Kasım 2023
Usta Yorumcu
Filmin ilk yarısı biraz sıkıcıyken, ikinci yarısında olay döngüsü sürekli değişiyor ve bir şekilde kendini izletiyor. Büyük bir beklentim olmadığı için ben beğendim.
Recep Ç.
29 Eylül 2023
Sıkı Üye
İbresi devamlı yön değiştiren, heyecanlı bir filmdi. Senaryo güzel. Her şey karmaşıkken bir çeşit düzene giriveriyor. İzleyin bence.
dwaekki W.
25 Ocak 2023
Usta Yorumcu
Beklediğimden daha iyi çıktı. Sonlara doğru aşırı merak ettim ne olacak diye su gibi aktı gitti bence bir şans vermelisiniz.
Gökçen Y.
23 Ekim 2022
Usta Yorumcu
3-4 kişi toplanıp film yapmışlar :) Fakat iyi iş çıkarmışlar. Ne yalan söyleyeyim isteksiz başladım filme ama sardı ve kesinlikle beklentimin üstünde çıktı.
Serkan B.
22 Şubat 2022
Usta Yorumcu
Süresi dizi kıvamında, aslında basit bir senaryo ancak drama kısmı sonda yerine oturuyor. Vakti olan için hızlıca tüketilebilecek bir yapım.
Ahmet D.
27 Ocak 2022
Çaylak
Sonunu getiremedim, 3-5 kişi toplanıp hadi film yapalım demişler. Çok gerilimli bi film çıkabilirdi burdan ama puan versem 2-3 falan.
kimseye söyleme film konusukimseye söyleme filmkimseye söyleme film yorumdont tell a soul konusudont tell a soul yorumgerilim filmlerihayatta kalma filmleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.