Kiralık Ev 2023 tr-TR

Kiralık Ev (2023)

(Korku - Gizem)
2023
IMDB
6.7
12
4
İZLEDİM
SONRA İZLE
6 Yorum
2s 3dk
IMDB
6.7
BU FİLM
13b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
15 Ağustos 2023

Aranızdan Ömer'in de tavsiye olarak gönderdiği, konusu gerçekten yaşanmış olaylara dayanan Tayland yapımı bu film, üzerine düşünülmüş, başarılı senaryosuyla beni şaşırtmayı ve bana burada size kendinden bahsettirmeyi başardı.. Filmimiz, genç bir çiftin, şehrin biraz dışındaki bahçeli, lüks evlerini ihtiyaçları nedeniyle yaşlı bir kadın ile onun doktor kızına kiraya vermesiyle başlıyor. Fakat etraftaki komşular da bu yeni kiracılardan pek memnun olmayınca, ev sahibi genç kadın başlıyor bu anne kızı araştırmaya... İşte filmimizin 'korku' ve 'gerilim' kısmı da tam olarak ondan sonra başlıyor... Öncelikle filmin ilk çeyreğinde sıradan bir konu, hemen sonrasında başka bir konu ve filmin yarısına geldiğinizdeyse bambaşka bir bakış açısıyla olayları izleyiciye sunuyor film. Bu karışık gibi görünen fakat yavaş yavaş çözülen hikaye beni yakalamayı başardı. Oyunculuklara ve yer yer göreceğiniz ortalamanın 1 tık altındaki görsel efektlere çok takılmadan, temelinde iyi bir dram olan sürükleyici bir korku-gerilim filmi izleyeceksiniz... Orijinal yapımı değil ama Netflix'te de izleyebileceğiniz bu filmi bence ışıklar kapalı izleyin derim.. Hadi tadını çıkarın!

Not: Filmi uykusu gelen arkadaşlardan ve telefon bildirimlerinden uzakta izleyin derim çünkü filmin akışından biraz koparsanız, tüm olayı kaçırabilirsiniz.

Kiralık Ev - Home For Rent

filmine yorum yap!
Saliha E.
11 Mart 2024
Sıkı Üye
Baya değişik bir filmdi çekimler uzunluk vs film gibi değil de dizi gibiydi IMBD puanını hak eden bir film.
Aslı B.
19 Aralık 2023
Usta Yorumcu
Büyü var diye bu filmi izlemek istememiştim ama iyi ki de izlemişim. Süresi uzun olsa da sıkmadı. Gerçek hayatta yaşanmış olaylara dayanması ilgimi çekti. Her şeyin açıklanması güzel oldu, havada kalan bir şey olmadı, bu yüzden benden geçer not aldı bu film. Tayland filmleri zaten bu konuları işliyor, buna benzeyen bir Tayland filmi daha izlemiştim. Aman ha Tayland'a gidersek ülkeye girişte Felak Nas falan okuyalım nolur nolmaz, orda başımıza ne gelecek belli olmaz... Şaka bir yana, herkes beğenmeyebilir, eğer bu türü sevmiyorsanız, pas geçin bu filmi.
SPOILER [GÖSTER]
Mustafa
26 Ekim 2023
Usta Yorumcu
Film çok uzun ve konu çok uçuk. Filmin yarısına geldiğinizde konuyu anlıyorsunuz ama artık çok geç, çünkü artık filmi bitirmeye mecbur hissediyorsunuz. 1 saati çöp etmeyeyim bitireyim derken diğer 1 saat daha da kötü… Bence bu sitede olmaması gereken bir filmdi bu.
Kaan A.
27 Ağustos 2023
Sıkı Üye
Güzeldi, izlenir. Sonuç olarak büyü yapmayın..
Ebrar C.
18 Ağustos 2023
Bu tarz puzzle kurgulu filmleri çok seviyorum, büyük bir ters köşe olmadı ama bu film de harikaydı. Kaan'ın "Uykusu gelen arkadaşlardan uzak izleyin" cümlesi güldürdü :)
Pinkmoon
16 Ağustos 2023
Sıkı Üye
Büyülü filmleri pek sevmiyorum ama Kaan önerince izleyim dedim. Sürükleyiciydi. İnsan geriliyor.
home for rent konusuhome for rent filmi konusuhome for rent yorumhome for rent filmi yorumhome for rent filmikorku filmlerikorku filmi önerilerien yeni korku filmlerigerilim filmi önerileri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.