Kızımı Kurtarın 2007 tr-TR

Kızımı Kurtarın (2007)

(Suç - Gizem)
2007
IMDB
7.7
(6) 4 40 0 5
37
3
İZLEDİM
SONRA İZLE
6 Yorum
IMDB
7.7
BU FİLM
8.5b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
05 Aralık 2018

Ortalardan kaybolan 4 yaşında bir çocuğumuz var. Acılı ailemiz ise bulundukları semti iyi tanıdıkları için 2 dedektifi kızlarını bulmaları için tutmak istiyor. Her ne kadar böyle büyük davalara bakmadıklarını söylese de 2 dedektifimiz de günün sonunda işi kabul ediyor ve başlıyorlar ufaklığı aramaya... Öncelikle filmimiz bir hayli uzun ve bir miktar da karışık. Hatta iyi de bir hafıza istiyor çünkü filmde o kadar çok yer ve kişi ismi var ki bir süre sonra kim kimdi karıştırabiliyorsunuz. Biraz gerilim, biraz gizem, bir miktar da ters köşe barındıran polisiye romanı tadında iyi bir film izleyeceksiniz. Eğer birkaç sıkılma noktasını başarıyla geçerseniz sonunda ödülünüzü alacağınızı da belirteyim. Şahsen ben film bittikten sonra şöyle bir "Vay anasını..." çekip duvarlara baktım... E hadi tadını çıkarın!

Kızımı Kurtarın - Gone Baby Gone

filmine yorum yap!
Özgür A.
20 Kasım 2022
Çaylak
Görünmeyen misafir, olağan şüpheliler, ceset ve bıçaklar çekildi filmleri tadında olmasa da bu filmleri sevenlerin izleyebileceği bir filmdi bence.
Mustafa
11 Haziran 2022
Usta Yorumcu
Filmde işlenen konu insanı gerçekten etkiliyor. Gizem çözüldükten sonraki gelişen olaylar da bazı şeyler hakkında uzun uzun düşünmenizi sağlıyor. Kesinlikle ağır akan ama kaliteli bir film.
Gökçen Y.
12 Kasım 2020
Usta Yorumcu
Film bittikten sonra insan kendini bir sorguluyor, bazen neyin doğru neyin yanlış olduğunu bilemeyiz evet ama bir anne olmama rağmen sonda verilen karara üzüldüm diyebilirim!
SPOILER [GÖSTER]
Erdem A.
08 Nisan 2020
Usta Yorumcu
Senaryo ve oyunculuklar, çekimler ve müzikler güzel ancak sadece güzel. Kaan'ın da dediği gibi biraz şundan, biraz bundan. Ne bir artısı ne de bir eksisi var yani filmde bayıldığım bir şey olmadığı gibi bir tane dışında beğenmediğim pek de bir şey yok. O da Angie karakteri. Bana göre başrolümüzün sevgilisi ve ortağı için fazla pasif kalmış. Diyalogları çok kısa olduğu gibi hikayeye katkısı ve etkisi de yok denecek kadar az. Filme o kadar da çok bayılmamam konusunda ise çok daha iyilerini izlemiş olmamın etkisi de büyük sanırım. Yine burada tavsiye edilen: Gone Girl, Contratiempo ve El Cuerpo, aynı türde fakat çok daha kaliteli ayrıca sitenin en popüler filmlerinden. Tavsiye ederim.
Ahmet K.
05 Şubat 2020
Etik hakkında sorgulatan, başarılı bir film.
yeşim D.
01 Eylül 2019
Çaylak
Çok iyi bir film. Şimdilik iki kere izledim. Sonunda ben olsam ne yapardım diye sorduruyor. Ben Affleck kameranın önünde değil kesinlikle arkasında durmalı...
kızımı kurtarın filmikızımı kurtarın filmi konusugone baby gone filmigone baby gone filmi konusumorgan freeman filmlerifilm önerilerifilm önerisifilm tavsiyesigizem filmlerisuç filmleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.