Knox Goes Away 2023 tr-TR

Knox Goes Away (2023)

(Gerilim - Suç)
2023
IMDB
6.9
5
0
İZLEDİM
SONRA İZLE
3 Yorum
1s 54dk
IMDB
6.9
BU FİLM
1.5b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
28 Nisan 2024

Filmimiz, 'bunama' hastalığı teşhisi konan profesyonel bir kiralık katilin kalan zamanında yaşadıklarını konu alıyor. Adamımız "Madem ölüme her gün daha da yaklaşacağım, bari geçmişteki defterleri kapatayım.." diye düşünürken birden ailevi bir olay, onun başka bir yola girmesini sağlıyor. Adamımız hem gün geçtikçe zihnindeki sanrılarla mücadele etmeye, hem de kalan aklıyla ustaca adımlar atmaya çalışıyor ve film de bizi şaşırtacak olan 1-2 hamlesini böylece hazırlamış oluyor... Öncelikle başrolümüz Michael Keaton, çok başarılı bulduğum isimlerden biri. Bu filmi de gerçekten kurtarıyor. Film, sıradan bir suç filmi gibi başlayıp ilerlerken birden senaryo direksiyonu birkaç kez farklı taraflara kırıyor ve biz izleyicileri yakalamayı başarıyor... İşte tam da bu yüzden sakin, dingin bir kafayla izleyin derim bu filmi. Beklentinizi orta karar tutun ve akışı iyi takip edin derim... Hadi tadını çıkarın!

Knox Goes Away - Knox Goes Away

filmine yorum yap!
Hakan ç.
30 Nisan 2024
Burada görüp hemen seyrettim. Oyunculuklar ve kurgu çok iyiydi. Uzun zamandır bu tür filmler bulamaz olmuştum. Teşekkürler Kaan.
Berk U.
30 Nisan 2024
Sadece aç ve izle güzel film. Sonlara doğru biraz daha uzun olsaydı dedim hüzünlendirdi.
Aslı B.
29 Nisan 2024
Usta Yorumcu
Bu film izleme listemdeydi, burada da görünce izledim ve beğendim. Öyle aksiyon sahneleri yok. Al Pacino filmde az görünüyor, ustaya saygı için bir rol verilmiş sanki. Michael Keaton çok soğukkanlı, cool bir rolde. Film ağır bir tempoda ilerliyor, akıllıca hamleler ve duygusallık da var. Güzel film izleyin.
knox goes away filmiknox goes away konusuknox goes away film konusuknox goes away film yorumsuç filmisuç filmi önerileri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.