Mahkum 2008 tr-TR

Mahkum (2008)

(Dram - Suç)
2008
IMDB
7.4
(5) 4 24 0 5
22
2
İZLEDİM
SONRA İZLE
5 Yorum
IMDB
7.4
BU FİLM
10b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
04 Eylül 2019
Bu filmi aranızdan "Mustafa Kocael" izlemem için bana göndermiş. Kendisinin daha önce de birçok tavsiyesini izlemiş, beğenmiş ve burada sizlere de tavsiye etmiştim. Bu yüzden profilini yukarıya ekliyor ve bu ve önceki tavsiyeleri için teşekkürler ediyorum. Şimdi filmimiz, hayatı tıkırında giden, işinde gücünde, ailesine düşkün adamımızın, kendini birden katil suçlamasıyla hapishanede bulmasını konu alıyor. Adamımız hapishanede "Aman etliye sütlüye karışmayayım da günler geçsin" diye düşünürken kendini birden acımasız suçluların içinde buluyor ve ortam onu bazı şeylere zorluyor... Öncelikle size burada daha önce tavsiye ettiğim nefis hapishane filmi "Shot Caller" benzeri bir film izleyeceksiniz. Bana sorarsanız 2 film de çarpıcı, ikisini de mutlaka izleyin derim. Hepimizin en büyük korkularından biridir birden hapishaneye düşmek... İşte bu filmi izlerken kendinizi adamımızın yerine koyacak ve "Ya ben olsaydım?" diye kara kara düşüneceksiniz. Yorumunuzu aşağıya bırakarak izleyecek olan binlerce kişiye yardımcı olabilirsiniz, hadi tadını çıkarın!

Mahkum - Felon

filmine yorum yap!
Umur E.
06 Haziran 2022
Usta Yorumcu
İçinde iyi mesajlar bulunan dramatik ve etkileyici bir filmdi.
Mustafa
10 Nisan 2021
Usta Yorumcu
Bu filmi izledikten sonra eğer evime giren hırsıza ben de aynı şeyi yapsaydım, aynı şekilde hapse girerdim diye düşündüm. Filmi izlerken hep 'ya ben olsaydım' diye düşüneceksiniz.
Ahmet Y.
21 Şubat 2021
Sıkı Üye
Beni en çok etkileyen mahkum filmleri arasında. Film çok güzel mesajlar içeriyor. Kesinlikle ölmeden izlenmesi gereken bir film olduğunu düşünüyorum.
Puffytos
08 Ocak 2020
Çaylak
Çok çok iyi... muhteşem bi mahkum filmi izleyeceksiniz şimdiden hazır olun, aksiyon heyecan hiç bitmiyor.
Jiyan K.
06 Aralık 2019
Çaylak
Shawsank Redemption'dan sonra izlediğim en iyi hapishane filmi... Adamın yaşadıklarını yaşasaydım herhalde ilk geceden intihar etmiştim.
hapishane filmlerihapishane filmi önerilerihapishane filmi tavsiyelerisuç filmlerifelon filmi konusufelon filmi izlefelon filmi yorumlarfelon konusu

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.