Vyzov 2023 tr-TR

Vyzov (2023)

(Dram - Bilim Kurgu)
2023
IMDB
6.7
9
0
İZLEDİM
SONRA İZLE
2 Yorum
2s 45dk
IMDB
6.7
BU FİLM
5.3b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
27 Eylül 2023

Tam şu an gördüğünüz bu film, dünyanın, gerçekten de uzayda çekilen ilk uzay filmi... Nasıl giriş ama? Bir heycanlanma oldu di mi... Olmalı da, çünkü bu film, yıllar boyunca sınavlarda, yarışmalarda hep karşılaşabileceğimiz 'ilk' bir yapım. Sürekli dünyanın yörüngesi etrafında dönen ve birçok ülkeden astronotların gelip çalışmalar yaptığı Uluslararası Uzay İstasyonu'nda yaşanan bir kazada yaralanan bir Rus kozmonotu ve sonrasında yaşananları izliyoruz bu filmde. Adamımız fena halde yara alınca, dünyaya indirmek de onun için iyi olmayacağı kanısına varılınca, 'Yerden birini mi yukarıya göndersek?' fikri ortaya çıkıyor ve filmimiz de böylece başlamış oluyor... Ben filmi, uzun süresine rağmen gayet sürükleyici buldum. Özellikle uzayda yapılan çekimler de beni tam anlamıyla tatmin etti diyebilirim. ABD uzaktan bakadursun, Rusya bu işte ilk olmayı başardı. Filmi daha detaylı ele aldığım şu analizimi de okuyabilirsiniz... Özellikle bu türe ilgisi olanların büyük keyif alacağı bu filme, bir akşamınızı ayırın derim. Yorumunuzu aşağıya bırakmayı unutmayın, hadi tadını çıkarın!

Vyzov - The Challenge

filmine yorum yap!
Legolas
17 Aralık 2023
Çaylak
Salyut 7'den sonra bu işi ciddi ciddi yapmaya başlamış ruslar. Heycanını sonuna kadar koruyarak izlettiriyor. Bence ertelemeyin derim.
Mehmet C.
17 Ekim 2023
Sıkı Üye
İzlemesi zor bu yüzden sadece bu türü sevenler (bende dahil) sonuna kadar izleyecektir ve çok da seveceklerdir bence. Diğer herkes başka filmlere bakmalı kanaatimce.
the challenge konusuthe challenge film konusuthe challenge yorumuzayda çekilen ilk filmuzay filmleriuzay filmi

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.