Masum Tanık 2019 tr-TR

Masum Tanık (2019)

(Dram - Gizem)
2019
IMDB
7.3
(8) 4 33 0 5
32
1
İZLEDİM
SONRA İZLE
8 Yorum
2s 9dk
IMDB
7.3
BU FİLM
22b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
06 Ağustos 2019

Bu nefis Kore filmi tavsiyesini aranızdan "Hanım İclal Özcan" izlemem için göndermiş. Kendisine teşekkürler ediyor ve devam ediyorum. Filmimiz, maddi açıdan sıkıntıda olan başarılı bir avukatın karşılaştığı bir cinayet davasında yaşananları konu alıyor. "Ben öldürmedim" diyen kişiyi savunan avukatımız, cinayeti gören tek kişinin Otizmli bir çocuk olduğunu öğreniyor ve böylece 2 saatlik, kitap gibi bir film başlıyor... 2 saat diyorum çünkü bu bazılarınıza uzun gelebilir, o yüzden burada vakit kaybetmeden başka filmlere geçin derim. Fakat "Yok 2 saat bana uyar" diyorsanız da bu Güney Kore filmi sizi sürükleyecek ve 2 saat boyunca size farklı duygular hissettirecektir. Biliyorum, ben de dahil olmak üzere Kore filmlerine hep bir ön yargı ile yaklaşıyoruz fakat bu filme bir şans verin derim. Küçük çocuğun oyunculuğu, filmin alttan alttan ilerleyen merak ettirme duygusu, hepsi beni yakalamayı başardı. Durgun, duygulu ve etkili bir film izleyeceksiniz. Yorumunuzu aşağıya bırakın, hadi tadını çıkarın!

Masum Tanık - Innocent Witness

filmine yorum yap!
Ayşe E.
21 Ağustos 2021
Sıkı Üye
Konusu güzel, izleyene kendini sorgulatacak bi film. Adamın mücadelesi çok güzel işlenmiş. Ağlamak istediğiniz bir gün izleyin derim.
silentnotes
20 Ocak 2021
Sıkı Üye
Film kısaca; bir avukat ile otizm hastası genç bir kızın hikayesini anlatıyor. Ders verici bir film. Hem de her yaştan insana. Filmin ortalarına doğru sonunu az çok tahmin etmiştim ki dediğim de oldu. Sonunu bile bile ağladım. Güzel filmdi.
Yigittheripper
17 Ocak 2021
Usta Yorumcu
Memory of a Murderer gibi uzun ve kafanızı allak bullak edecek ama sizi de baya etkileyecek olan bir filmden sonra bunu da izleyerek yaklaşık bir 5 saat falan geçirdim ilk filmden sonra biraz sönük kaldığını söyleyebilirim.
bendensewolmaz
07 Ağustos 2020
Çaylak
Kafa yormadan içinizde bir yerlere dokunabilen, insanın kendine bir çeki düzen vermesi gerektiğini hissettiren, gayet başarılı bir film.
Feride S.
09 Haziran 2020
Sıkı Üye
İşleyişini tahmin edebileceğiniz, zorlamayan, klasik bir farkındalık filmi. Diğer yandan iki saati aşmasına rağmen sizi sıkmıyor, durağan olmaması en iyi yanı. Puanım; 6,5/10
Nis M.
22 Nisan 2020
Çaylak
Sayenizde Kore filmlerini daha çok seviyorum... Teşekkürler Kaan.
Özlem Ç.
23 Ekim 2019
Sıkı Üye
Dram sevmem, Kore filmi sevmem, ama buna bayıldım. İyi ki bir şans vermişim.
Aytek S.
11 Ağustos 2019
Usta Yorumcu
19 yaşındaki oğlum yüzde 80 otizmli. okulundan özel eğitiminden, gittiğimiz toplu engelli gezilerinden abartmış gibi olmayayım ama 100'ü geçik otizmli tanımışımdır. çok imrendim keşke oğlum, bu kızın 10'da 1'i kadar iyi durumda olabilseydi. neredeyse bütün otizmli filmleri izlemişimdir fakat hiç biri yakınımızdan dahi geçmedi bile çoğu gerçeklikten uzak. her neyse pek gerçekçi bulmasam da verdiği insanlık dersi, herkesin insan kılığında olabileceği ama asla "insan" olamayacağı mesajı için bile izlenebilir.
ınnocent witness konusuınnocent witness izleınnocent witness oyuncularıınnocent witness fragmanınnocent witness filmi izlekore filmleriınnocent witness 2019 izlemasum tanık filmi

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.