Mayın 2016 tr-TR

Mayın (2016)

(Gerilim - Savaş)
2016
IMDB
5.9
(4) 4 34 0 5
29
5
İZLEDİM
SONRA İZLE
4 Yorum
IMDB
5.9
BU FİLM
12b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
27 Ocak 2018

Filmimizde, biri keskin nişancı, diğeri de gözcü 2 asker bir operasyon için çölde görev yapıyor. Bu arada asker falan dedim diye şimdi hemen ''Amerikan propagandası var mı?'' ya da ''Savaş filmi mi?'' gibi sorular belirmesin aklınızda. İkisi de değil çünkü. Film, mayına basan bir asker ve onun iç dünyasında yaşadıkları ile ilerliyor. Hatırlarsanız daha önce bu konuya hafif benzer ''No Mans Land'' filmini de size burada tavsiye etmiştim. Fakat bu film dediğim gibi, bir askerin o anki psikoloji ile yaşadıklarını biraz felsefi biraz da fantastik olarak ele alıyor. Çöl, bir mayın ve bir asker. Gerildim mi? Gerildim, ama ''Vurdulu Kırdılı'' kategorime girecek kadar da hareketli değil tabi. Hadi tadını çıkarın!

Mayın - Mine

filmine yorum yap!
Ertuğrul U.
28 Ağustos 2023
Sıkı Üye
Film ilk çıktığı zamanlar yarım yamalak izlemiştim, yıllar olmuş hayal meyal hatırlıyordum hatta sonunu hiç hatırlamıyordum şimdi karşıma çıkınca dedim ben buna benzer izlemiştim diye sonra izlemeye başlayınca bu film olduğunu anladım, böylelikle yarım kalan bir şey daha bitti darısı diğer tüm şeyler için :) Bence izlenir.
Umur E.
01 Temmuz 2022
Usta Yorumcu
TV'de denk gelip sonra baştan izlerim demiştim. Burada da denk gelince açıp izledim. Basit bi konu ama kendini izletebilmeyi başarıyor. Pek bi beklentiye girmeye gerek yok zaten düşük de puanlı bir film.
DENİZCİ
20 Nisan 2020
Film çok derin bir felsefe içeriyor. Beni etkiledi. Bu tip filmler herkesin geçmişi ve yaşanmışlıklarındaki ögeler ile ölçülür. Bende gerçekten babamdan dolayı bir etki bıraktı. Herkeste farklı hisler bırakabilir fakat geçmişe götüreceği kesin. Ama şunu kesinlikle söylemeliyim filmin müziklerine resmen bayıldım. Temayla o kadar iyi uyuyor ki, melodiler filmi tamamlıyor. Tavsiye ederim.
donduran ö.
04 Ekim 2019
Sıkı Üye
Sonu keşke izlemeseydim dedirtiyor boşta olsa vakit geçirmek için ideal.
SPOILER [GÖSTER]
mine konusumine filmi konusumine izlemine yorummine yorumlarmayın filmi konusumayın filmi 2016asker filmleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.