Mayın Ülkesi 2015 tr-TR

Mayın Ülkesi (2015)

(Dram - Tarihi)
2015
IMDB
7.8
(8) 4 42 0 5
39
3
İZLEDİM
SONRA İZLE
8 Yorum
1s 40dk
IMDB
7.8
BU FİLM
9.5b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
24 Eylül 2019

Öncelikle söylemek istiyorum; Eğer üye girişi yaparsanız filmlerin içinde "Filmi İzle" butonları aktif olacaktır... Aranızdan "Mehmet Cengiz" ve "Aynur Demirci" bu şahane filmi izlemem için bana tavsiye olarak göndermişler. Kendilerine teşekkürler edip konumuza dönüyorum. Filmimiz, savaş sırasında Danimarka kıyılarına gömülen binlerce mayının, savaştan sonra genç ve esir Alman askerlerince çıkartılmasını konu alıyor. Kilometrelerce uzanan kıyı boyunca çıplak elle mayın kazan bu askerler her gün ölüm ile burun buruna geliyor ve bu sahneler izleyeni gerçekten etkiliyor... Savaş ve savaşın getirdiği acı dolu olayları konu alan birçok film izledim fakat bu film, beni çok etkiledi. Bazı sahneleri var ki tokat gibi çarpıyor ve öylece kalıyorsunuz. Ayrıca oyuncu kadrosunda "Dark" dizisinin başrolü "Louis Hofmann" da yer alıyor. Gerek gerçekten yaşanmış olmasıyla, gerek çarpıcı sahneleri ile film gerçekten "Etkilesin" kategorimi sonuna kadar hak ediyor. Savaşın ne acı bir durum olduğunu, çaresizliği ve çeşitli duyguları aynı anda yaşamak istiyorsanız 1 buçuk saatlik bu film tam sizlik olabilir. Başkalarına fikir vermesi açısından yorumunuzu mutlaka aşağıya bırakın. Hadi tadını çıkarın!

Mayın Ülkesi - Under Sandet

filmine yorum yap!
Mustafa
08 Haziran 2022
Usta Yorumcu
Filmde insanı sarsan derin düşüncelere sevk eden birçok sahne mevcut. Gerçek olaylara dayanması ayrıca üzücü. Almanya, savaşı kaybettikten sonra 1 milyona yakın kadının tecavüze uğradığını, rusların almanyanın doğusundan girdiğinde küçük çocukları ellerinden ve dillerinden masalara vidaladığını ve çarmıha gerdiğini biliyor muydunuz? Savaşın tarafı haklısı haksızı olmaz. Olan hep güçsüzlere olur malesef.
eraycoskun
27 Mart 2021
Usta Yorumcu
Filmde, oradaki psikolojiyi birebir yaşadım diyebilirim. Duygu yüklü bir filmdi, bence sonu böyle bitmemeliydi ama yine de izlemeye değer.
Kaan A.
14 Mart 2021
Sıkı Üye
Film, savaş sonrasında Norveç kıyı şeridindeki mayınların Alman savaş esirlerine temizletilmesini konu alıyor ve yine savaşın ne olduğunu ve II. Dünya Savaşındaki tek suçlunun Hitler ya da Almanlar olmadığını bilahare her iki tarafın da suçlu olduğu gerçeğini anımsatıyor. Ayrıca esirlerin henüz çocuk olması başka bir vurucu nokta. Bir söz vardır hani ''Savaş ne kadar yaşlıysa, savaşanlar o kadar gençtir'' diye, gerçekten de öyle. Aynı şey bizim de Dünya Harbi ve Kurtuluş Savaşı sırasında başımıza geliyor. Savaşabilecek nüfus kalmayınca asker ihtiyacı çocuklardan karşılanıyor. Nüfus gücü gerçekten de önemli. Dünya savaşlarıyla ilgili şeyler izlemeyi seviyorsanız durmayın izleyin. Görüntü yönetimi ve oyuncularıyla gerçekten de başarılı bir film.
sıla ö.
14 Ocak 2021
Sıkı Üye
Diyecek kelime bulamıyorum. Boğazım düğümlü izledim tüm filmi. Özellikle başlarında beni çok etkileyen bir bölümü var ki eminim izleyen herkesi etkiler. 10 /10
Jennifer F.
19 Ekim 2020
Usta Yorumcu
Film kesinlikle iyi ve duygusallığı çok hissediyorsunuz. Verdiği mesajlar da çok iyi ama bu son bu filme yakışmadı... Yine de 10/8.9
Miraç I.
19 Mayıs 2020
Usta Yorumcu
Bir yerde duymuştum "filler tepişir karıncalar ezilir"... Çok etkileyici bir filmdi, gerçekleri yüze çarpan cinsten. Her zaman savaş filmleri izliyoruz peki ya savaştan sonra arkada bırakılanlar?... İşte tam da bunu yansıtıyor. Daha önce bir kaç yerde görmüştüm bu filmi. Kaan da tavsiye edince şans vereyim dedim ve sonunda da iyi ki dedim. Öneren arkadaşlara da teşekkürler.
eowyn
13 Nisan 2020
Usta Yorumcu
Savaşın kötülüğünü ve kazananının olmadığını harika bir şekilde göstermiş. Filmi izlerken kimseye kızamadım, herkes haklıydı...
Mehmet C.
26 Eylül 2019
Sıkı Üye
Tavsiyemi değerlendirip paylaşmanıza çok sevindim çünkü bu filmi bilen çok çıkmıyor nedense. Üye olalı 2 gün oldu ve bu 2 gün içinde izleyecek pek çok film buldum sayenizde. Sonra izle özelliği ile hepsini biriktiriyorum işten vakit bulduğumda tek tek izleyip yorumlarımı da yazacağım. İyi çalışmalar.

CEVAP: Mehmet selam. 2 günde böyle güzel geri dönüşlerde bulunman beni çok mutlu etti. 2 yıl sonra da burada olman dileğiyle, sevgiler.
louis hofmann filmlerilouis hofmann oynadığı filmlersavaş filmlerimayın filmlerimayın konulu filmleretkileyici filmlerbomba filmleriunder sandet konusuunder sandet filmi konusuunder sandet izle

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.