Naim Süleymanoğlu 2019 tr-TR

Naim Süleymanoğlu (2019)

(Dram - Biyografi)
2019
IMDB
8.8
(35) 4 232 0 5
224
8
İZLEDİM
SONRA İZLE
35 Yorum
IMDB
8.8
BU FİLM
20b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
BU FİLM, EN ÇOK BEĞENİLENLER ARASINDA!
29 Kasım 2019
Sinemadan koşar adımlarla çıkıp size bu nefis filmi sıcağı sıcağına tavsiye etmeye geldim. Malumunuz filmimiz, dünya spor tarihine adını altın harfler ile yazdırmayı başarmış efsanevi haltercimiz Naim Süleymanoğlu'nun hayatını konu alıyor. Üç farklı olimpiyatta kazandığı 3 altın madalya ve 7 dünya şampiyonluğu ile defalarca göğsümüzü kabartan dev sporcumuzu çocukluk yıllarından itibaren izleme fırsatı buluyoruz filmde... Öncelikle 19 yaşındaki başrolümüz "Hayat Van Eck" büyük bir alkışı hak ediyor, çünkü bu dev rolü çok iyi bir şekilde sırtlamış. Filmde kullanılan müzikler de tam yerinde ve etkiliydi. Yer yer gözlerim doldu ve yer yer de içimdeki alkışlama hissini bastırmaya çalışarak izledim. Sade, özenli ve etkileyici bir anlatım ile nefis bir hayat hikayesi izledim diyebilirim. Siz de aşağıya yorum bırakarak bu filmi izlemek ile izlememek arasında gidip gelen binlerce kişiye fikir verebilirsiniz. E hadi tadını çıkarın!

Naim Süleymanoğlu - Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu

filmine yorum yap!
Delirdim
25 Kasım 2023
Çaylak
Naim'in hayat hikayesini konu alan çok güzel bir film, zamanında ailemle izlemiştim aşırı etkileyici bir film bence, herkese tavsiye ederim.
Aslı B.
12 Ağustos 2023
Usta Yorumcu
Ben çok beğendim. Canlı yayınlarda, halter şampiyonalarında hadi Naim diye heyecanla bekleyen çocuklardık. Şimdi filmini izlemekte heyecan vericiydi. On numara film. Özellikle 80'lerde çocuk olanlar bu filmi beğenecektir.
Bülent K.
07 Nisan 2023
Usta Yorumcu
Beni çok fazla etkilemeyi başaramadı, hep bir şeyler eksik hissi verdi.
Ayhan B.
07 Nisan 2022
Usta Yorumcu
Gerçekten çok iyiydi. Türk sinemasında bu kalitede daha çok film görmek umuduyla...
ayizim
01 Şubat 2022
Çaylak
Azim, sabır, cesaret, duygu, dram, hepsi var.. Biyografi filmlerini seviyorsanız naim' i izleyin derim, fakat bu tarz filmleri sevmeyenlere vakit kaybıdır baştan uyarayım.
Beyza Y.
01 Ocak 2022
Sıkı Üye
Çok güzeldi, gurur verici bir filmdi, bence her Türk izleyip desteklemeli.
Said F.
21 Eylül 2021
Sıkı Üye
Sinemada izlediğim ve bayıldığım özel bir yapım, aslında yapımdan fazlası bu; mücadele ile geçmiş bir hayatın özeti.. Ne yazık ki dünyada güzel kişilerin kıymeti öldükten sonra halka mâl oluyor, rahmetli öleli çok olmadı, o hayattayken yapılsaydı olmaz mıydı diye kendimce çok dedirtti..
Mel
14 Eylül 2021
Usta Yorumcu
Etkileyici bir başarı hikayesi. Başına gelenler ve halkının sesini dünyaya duyurmak istemesi çok güzel. Başrolü tebrik ederim, çok zor bir rolü çok güzel oynamış. Eren Bülbül detayını da unutmamak lazım. Unutulmaması gereken gururumuz Naim Süleymanoğlu için izlemek gerek bu filmi.
Helinn
13 Eylül 2021
Sıkı Üye
Çok çok güzel, çok da duygusal, göğüs kabartan bir filmdi.
Ayşe E.
21 Ağustos 2021
Sıkı Üye
Effsane bir film. Net izleyin. Duygulanıp gururlanacağınız sahnelerle dolu.
Daha fazla yorum25
cep herkülü naim süleymanoğlucep herkülü naim süleymanoğlu filminaim filminaim filmi konusunaim filmi imdbnaim filmi yorumlarnaim filmi fragmanı

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.