Ölüm Düğümü 2018 tr-TR

Ölüm Düğümü (2018)

(Suç - Gizem)
2018
IMDB
6.6
16
0
İZLEDİM
SONRA İZLE
5 Yorum
1s 49dk
IMDB
6.6
BU FİLM
18b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
18 Ağustos 2021

Bu filmi izlemem için aranızdan "Anıl" tavsiye olarak göndermiş... Öncelikle sakin ilerleyen, dingin filmler pek sizlik değil ise ben konusundan bahsetmeden hemen diğer tavsiyelere geçin derim. Çünkü izleyeceğiniz bu film, alttan alta ilerleyen gizemiyle çok sakin bir yapım. Filmimiz, bir kasabada yaşanan ve çözülemeyen birçok kadın cinayetini ve bu olayın merkezinde olarak gösterilen ve bir türlü bulunamayan bir seri katili konu alıyor. Biz ise filmi, tam da bu olayların ortasında kalan genç bir çocuğun gözünden izliyoruz. Gencimiz, en yakınındakilerden şüphelenmeye başlıyor ve film de böylece yavaş yavaş çözülen bir bulmaca gibi ilerliyor... Başta da söylediğim gibi eğer sakin ilerleyen, gizem'i geriliminden çok olan filmler pek sizlik değil ise bu tavsiyemi es geçin derim. Yok eğer siz de benim gibi uçmasız kaçmasız, dingin de olsa gerçek hayata yakın yapımlar sevenlerdenseniz bu filme bir şans verin derim. Aklınızda soru işaretleri kalacak, "şurada neden şöyle oldu?" gibi sorularınız olacak fakat yine de beklentinizi orta karar tutup bir göz atın derim. Ha bu arada, keyifle izlediğim, benzer konulu şu tavsiyeme de şöyle bir göz atabilirsiniz. Hadi tadını çıkarın! 

Ölüm Düğümü - The Clovehitch Killer

filmine yorum yap!
Mel
07 Ocak 2022
Usta Yorumcu
Açıkcası oyunculukları çok beğenemedim, film de orta karar bir filmdi. Gerilim çok az vardı, daha çok olayı çözmeye çalışan gençler izleyeceksiniz.
Serkan B.
04 Aralık 2021
Usta Yorumcu
Uzun soluklu iyi bir senaryo ve iyi oyunculuklarla süslenmiş kıvamında bir gerilimdi.
Bedia
02 Ekim 2021
Sıkı Üye
Güzel bir film, birazcık durağan ama yine de izlenebilir. Gizem ve gerilim gayet de tadındaydı. Ben sevdim, şimdiden iyi seyirler.
Gökçen Y.
25 Eylül 2021
Usta Yorumcu
Tam da yukarda Kaan'ın bahsettiği gibi; orta karar tuttuğum beklentimi karşıladı :) Sade, şaşırtmasız ama izlenilebilir.
Defne P.
01 Eylül 2021
Çaylak
84 Yazı filminin daha farklı hali denebilir. Sinema tutkunları izler, fakat diğer birçok kişi için pek iyi bir tavsiye olmayabilir. Benim için ortaydı.
the clovehitch killer filmi konusuthe clovehitch killer filmikatil filmlerikatil kim filmlerisuç filmleriseri katil filmleriseri katil film önerisithe clovehitch killer yorum

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.