Orman 2017 tr-TR

Orman (2017)

(Gerilim - Dram)
2017
IMDB
7.5
(11) 4 108 0 5
97
11
İZLEDİM
SONRA İZLE
11 Yorum
IMDB
7.5
BU FİLM
28b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
BU FİLM, EN ÇOK BEĞENİLENLER ARASINDA!
06 Aralık 2017
Size, macera dolu nefis bir film getirdim. Yaşanmış, gerçek bir hikayeyi konu alan filmimiz, sizi bir çırpıda nefis bir maceraya sürüklüyor. Maceraperest 3 gencimiz var. Bunlardan biri, Potter rolü ile tanıdığımız mavi gözlü genç oyuncumuz Daniel Radcliffe.. Ki, filmimiz de en çok bu kısa boylu, maceracı adamımızı konu alıyor. Heveslerine, içlerindeki keşfetme ruhuna karşı koyamayan gençler bir macera çıkıyor ki sormayın.. Sormayın diyorum çünki bu macera nefes kesen bir hayatta kalma mücadelesine dönüşüyor. Bir solukta izleyecek, hatta bir kitap gibi bir okuyuşta bitirivereceksiniz. Hele bir sahnesi var ki, gözümden yaşların düşmesine bile neden oldu diyebilirim.. Hadi uzattım yine, tadını çıkarın!

Orman - Jungle

filmine yorum yap!
Hacer Ö.
08 Aralık 2022
Sıkı Üye
Saat 04:31 ve filmi şimdi bitirdim... "Gerçekten yaşanmış mı ya ne zor hayatta kalma mücadelesiydi" dedim... Kendimi sebepsiz yorgun hissediyorum. Bence izlemeye değer.
Zehra S.
11 Ağustos 2021
Film, izlemeye değerdi bence, boş vakitte izlenebilir.
eraycoskun
05 Nisan 2021
Usta Yorumcu
Filme kötü diyemem ama beklentinizi çok yüksek tutmayın derim. Sırf Daniel oynuyor diye izledim. Boş zamanda izlenilebilir.
ÜMİT A.
21 Mart 2021
Çaylak
Çok başarılı oynamış Daniel ve baya etkiledi bu film beni. Tavsiye ederim. Ayrıca artık Daniel'ı Harry Potter rolüyle kıyaslamayalım zaten adam da pek istemiyor bunu, bence herkesi etkileyecek başarılı bir oyunculuğu var.
fatime M.
01 Şubat 2021
Çaylak
Marcus'a noldu acaba? Karl ne yapmaya çalışıyor? neyse izlemenizi tavsiye ederim...
SPOILER [GÖSTER]
talkmoviie
09 Aralık 2020
Daniel'ın her rolün hakkından gelmesi peki... Harika bir oyuncusun Dan! İzleyin.
Jennifer F.
10 Ekim 2020
Usta Yorumcu
Film gerçekten de heyecan vericiydi bu kadarını beklemiyordum yaşanan tüm zorlukları sanki ben de yaşadım ve filmin sonunda da ağlamamak imkansız. Daniel gerçekten de hakkıyla oynamış.
Almira G.
17 Mayıs 2020
Çaylak
Gerçekten güzel bir film, sürükleyici, kesinlikle tavsiye ederim.
Sezin E.
03 Nisan 2020
Çaylak
Ben çok ama çok beğendim! Aktöre karşı nedense bir ön yargım vardı ama bu filmle hepsi uçtu gitti. Hatta buradan "Escape Pretoria" filmine koştum onu da izledim! Tabii ki Kaan'ın tavsiyesiyle :) Ona da bayıldım, demek ki bu adam bu tür için yaratılmış!
Anıl C.
11 Haziran 2019
Sıkı Üye
bu filmi bir ben beğenmedim galiba tarzım değil
Daha fazla yorum1

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.