Özgürlük Yolu 2010 tr-TR

Özgürlük Yolu (2010)

(Dram - Macera)
2010
IMDB
7.3
(14) 4 67 0 5
66
1
İZLEDİM
SONRA İZLE
14 Yorum
IMDB
7.3
BU FİLM
17b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
21 Kasım 2019
Bu nefis film tavsiyesini aranızdan "Koray Türkmenli" göndermiş. Teşekkürler edip konumuza dönmek istiyorum. Filmimiz, gerçekten yaşanmış olaylara dayanıyor. Özgürlükleri için Sibirya çalışma kampından kaçmaya çalışan bir grup esirin yaşadıklarını izliyoruz... Hayatta kalma filmlerine bayıldığım gibi, yol filmlerine de bir o kadar bayılıyorum. Bu filmdeyse ikisini birden buldum diyebilirim. Film biraz uzun, fakat bu sizi sıkacak mı? Kesinlikle hayır. Ayrıca film "National Geographic" iş birliği ile çekildiği için yer yer de muhteşem bir belgesel izliyormuş havasına kapılacaksınız. Bu arada filmin oyuncu kadrosu da şahane, onu da söylemeden geçemeyeceğim... Benim arşivimde şimdiden en yukarılarda yerini almayı başardı bu film, darısı sizin başınıza. Ayrıca üye girişi yaptığınızda "Filmi İzle" butonu da aktif olacaktır, oradan filmi izleyebilirsiniz. Yorumlarınızı çok merak ediyorum, mutlaka aşağıya bırakın, hadi tadını çıkarın!

Özgürlük Yolu - The Way Back

filmine yorum yap!
nihatmanaf
22 Mart 2024
Çaylak
Bu film bir harika. Kesinlikle. Kaan'ın da söyledi gibi belgesel tadında. Ben bu tür filmleri çok beğeniyorum. Aynı tadı almak için devamında "12th Man" filmi ile devam edebilirsiniz. Saygılar, sevgiler.
Alperen
14 Aralık 2023
Usta Yorumcu
Yol filmlerini sevenler için bulunmaz hint kumaşı tabiri caizse. Hayatta kalma mücadelesini çok iyi yansıtan sürükleyici bir film. Kesinlikle tavsiye ederim.
Hacer Ö.
20 Kasım 2022
Sıkı Üye
Film baya iyi. Bi ara artık yeter dedim ama heycanlanarak devam ettim. Çok güzeldi, bence izleyin. Müthiş bir hayatta kalma mücadelesi.
Serkan B.
25 Eylül 2021
Usta Yorumcu
Çok uzun ve iyi bir yol filmi tanımını bile yarı yolda bırakacak nefis bir senaryo ve savaşın savurduğu hayatlar. Buna benzer bir durumun gerçekte yaşandığı düşüncesiyse 'insan azminin yıkamayacağı duvar yok!' tezini güçlendiriyor.
Pablo.Escobar
25 Eylül 2021
Sıkı Üye
Filmi açtığımda yanımda bir bardak su vardı.. Film bittiğinde o sudan hiç içemediğimi fark ettim... Ne filmdi ama..
Mel
22 Haziran 2021
Usta Yorumcu
Yıllar önce izlediğim, maceraya doyurucu bir film. Hayatta kalmak ve özgür olmak için insanların nelere katlanabileceğini görüyorsunuz.
eraycoskun
03 Mart 2021
Usta Yorumcu
Filmi kesinlikle izleyin. 'Hayatta olmak bir nevi protestoydu, yaşamak ise benim cezamdı.' sözünü de buraya yazmak istedim.
Ownercan
01 Eylül 2020
Sıkı Üye
Tekrar tekrar izleyebildiğim nadir filmlerden. Gerçek hayattan olması etkileyiciliğini arttırıyor.
Gökçen Y.
23 Haziran 2020
Usta Yorumcu
Çok seviyorum bu tarz kaçış filmlerini, hiç sıkılmadım. Çok beğendim, mutlaka izleyin.
Hatem Ben Arfa
29 Mayıs 2020
Çaylak
Şahane bir film. Konu film izlemekse bu film mutlaka izlenmeli.
Daha fazla yorum4
özgürlük yolu filmiözgürlük yolu filmi izleözgürlük yolu konusuözgürlük yolu oyuncularıthe way back konusuthe way back izlethe way back oyuncularthe way back imdbhayatta kalma filmlerimacera filmlerihayatta kalma filmi önerileri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.