Paralel Evren 2013 tr-TR

Paralel Evren (2013)

(Bilim Kurgu - Gizem)
2013
IMDB
7.2
(46) 4 201 0 5
174
27
İZLEDİM
SONRA İZLE
46 Yorum
1s 30dk
IMDB
7.2
BU FİLM
28b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
BU FİLM, EN ÇOK BEĞENİLENLER ARASINDA!
07 Ocak 2018

Neden bilmem, 2-3 kez es geçmiştim bu filmi. Aslında birkaç kez göz atmış ama sürekli fazla amatör ve boş bir film diyerek öylece bırakmıştım. Çok açık söylüyorum; salakmışım. Bunu diyorum, çünkü sizin de bu hataya düşmenizi istemiyorum. Bilim kurgu olarak geçse de, düşük bütçeli nefis bir gerilim izleyeceksiniz... Bir akşam yemeği için bir araya gelen bir arkadaş grubunun yaşadıkları tuhaf olaylar zincirini konu alan bu film, tüm olayı paralel evren, zaman-mekan kırılması gibi beyin yakan konular ile harmanlayarak bize sunuyor. Ayrıca bu filmin çoğu gerçekten doğaçlama olarak ilerliyor. İnanması zor fakat, tek mekanın getirdiği kolaylıklardan biri de bu olsa gerek. Bu arada dediğim gibi filmimiz tek mekan filmlerinden. İlk 15-20 dakikayı sabrederek geçirirseniz sonunda ödülünüzü alacaksınız. Beyninizi çok yakmadan, doya doya izleyin. Teşekkürler'i de aşağıya bırakırsınız... Hadi tadını çıkarın!

Paralel Evren - Coherence

filmine yorum yap!
Legolas
21 Aralık 2023
Çaylak
Çok başka olaylar, acayip durumlar, değişik mantıklar, anlamaya çalıştıkça bir şeyleri kaçırdığın, puzzle'ın hep bir parçasının eksik olduğu ilginç bir filmdi. Yani tamam hah şimdi anladım diyorsun ama o son sahne yok mu o son sahne :) ah be senarist olacak iş miydi yani yaptığın.
mihri
17 Aralık 2023
Çaylak
Paralel evrenin gerçekliğini biraz abartmışlar sanki ama güzel fildi.. Bir de sonunda böyle 'e hadi be böyle bitemez bi sonuca varalım' dedirtti bana.. ikincisi olsa hemen izlerdim :)
Alperen
11 Ekim 2023
Usta Yorumcu
Çok abartılacak bir film değil bence ama kısıtlı imkanlar ile böyle bir konuyu ele almak ve de ortalama bir kalite tutturmak saygıyı hak ediyor. Benzer tarzda çok daha kaliteli yapımlar var ama yine de bir şans verilebilir.
Bülent K.
04 Eylül 2023
Usta Yorumcu
Şimdi şöyle söyleyeyim; film, bilim altyapısı olan bir film. Yani kuantum fiziği ya da en azından Schrödinger'in kedisi deneyinden haberdar olması gerekir diye düşünüyorum. Aksi halde hiçbir şey anlaşılmaz. Bunların çerçevesinden baktığımızda güzel bir film, bu konulara bir giriş yapılmış en azından. İlerleyen günlerde bu konu hakkında daha fazla bilgi keşfedileceğini ve çok şaşıracağımızı düşünüyorum. Keyifli seyirler...
beren K.
09 Temmuz 2023
Çaylak
Bana göre anlaşılması biraz zor bir filmdi. Filmi bitirdikten sonra incelemelerini de okuyup-izlemenizi tavsiye ederim böylelikle tamamen oturuyor film ama genel olarak bakarsak çok iyiydi.
Ahmet Ç.
22 Haziran 2023
Sıkı Üye
Film bitince nooluyor diyorsunuz, gerçekten "beyin yakan", etiketini hak eden bir filmdi.
Pinkmoon
15 Mayıs 2023
Sıkı Üye
Ben ne izledim şimdi? Teşekkürler Kaan :) Başlarda durağan ilerlese de sona doğru her şey karışıyor. Ne kuyruklu yıldızmış ama..
Mehmet D.
28 Nisan 2023
Beyin Yakan filmlerin en başında bu film var kanımca.. Puanı 10/9 benim gözümde, olasılık hesapları da seviyorsanız defalarca izleyip farklı olasılıkları hesaplayabilirsiniz benim gibi :)
Melih D.
09 Nisan 2023
Çaylak
10 üzerinden 8... Bu tarz filmleri seviyorsanız mutlaka izleyin. Türünün en iyilerinden. Film bitince analiz ve incelemelerine de mutlaka göz atın.
Hacer Ö.
11 Aralık 2022
Sıkı Üye
Valla ben beğenmedim açık konuşayım.. Paralel Evren diye bir olay var belki ama film bana göre değildi. Zevkime hitap etmedi ve saçma geldi. Vaktiniz bolsa, artık izleyecek bir şey bulamadıysanız anca olabilir... Tercih sizin.
Daha fazla yorum36
coherence konusucoherence yorumlarcoherence izleparalel evren izleparalel evren filmi konusuparalel evren konulu filmlerbeyin yakan filmlerbeyin yakan film önerileri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.